Nyt sukelletaan

Voihan sukellus.. Olen tiedostanut, että ”syviin vesiin” sukeltaminen tulee tapahtumaan jossain kohtaa, koska niin kauan on aikaa jo kulunut. Nyt puhun ”hiilarisukelluksesta” 😉 Muistatteko, kun lauantaina vielä hehkuin onnea, koska sain koko viime viikon syödä paljon hiilareita jokaisella aterialla. Nyt on kuitenkin enää vajaa kuusi viikkoa kisoihin, joten tästä päivästä lauantaihin nautin korkeimmista proteiini ja rasvamääristä kera vihanneksien, mutta hiilareille sain sanoa viikoksi heipat.

En saannut kuulemma pelästyä tätä, koska kunto on kuitenkin ihan ajallaan. Rasvan palaminen saa nyt kunnon boostin ja sunnuntaina on tankkauspäivä! <3 Eilen suorastaan jännitin miten tämä lähtee käyntiin, koska noi hiilarimäärät ovat olleet viimeiset kaksi viikkoa päivieni piristys. Kohta ollaan jo illassa eikä nälkä ole päässyt yllättämään, huh ehkä selviänkin kunniakkaasti tästä viikosta ja jännitys oli täysin turhaa. Eikö se niin ole, että kaikki uusi jännittää ennenkun on päässyt vauhtiin? Näin ainakin minulla menee oli kyse sitten uudesta ruokavaliosta tai bussireitistä 😀

image

Varmasti tämän viikon aikana kerron miten tämä sukeltaminen sujuu! Asenteella mennään ihan varmasti ja aijon ottaa tämän myös haasteena! DEAR STOMACH. YOU’RE BORED. NOT HUNGRY. SO SHUT UP! 😀

Eilen tein pakaratreenin salilla, mutta valitettavasti en saannut ketään ottamaan kuvia. Ei huolta nimittäin kohta uusin FitBody on kaupoissa! Se kannattaa ostaa jos haluaa vinkkejä pyöreään tarakkaan.

Tänään on ansaittu lepopäivä treeneistä ja alankin nyt tekemään teille uusille asiakkaille ohjelmia valmiiksi <3

Onko muita postaustoiveita?

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Nyt sukelletaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta