How to be single

Ihanaa sunnuntaita jengille! Taas on viikonloppu lopuillaan ja huomaan, että nykyään saan viikonloppuisin paljon enemmän aikaan! Perjantaina olimme Karlan kanssa katsomassa elokuvaa ”How to be single” ja voin kertoa, että osu ja uppos! Elokuva oli todella hauska ja saimme nauraa vatsalihaksemme ihan kipeiksi. Kaikilla elokuvilla kuitenkin on kääntöpuolensa eli se surullinen puoli, joka sai itselläni kyyneleet silmiin ja miettimään omaa tilannettani..

image

Elokuvassa oli paljon hyviä opetuksia, joista parhaimpana mieleemme jäi: kuinka tärkeää olisi oppia vaalimaan ja kunnioittamaan yksinäisyyttä sekä itsenäisyyttä. Elämässä on todella lyhyitä hetkiä, jolloin emme ole ”riippuvaisia” mistään.  Emme ole ripustautuneita parisuhteeseen, emme vanhempiimme, ystäviin tai lemmikkeihin. Kun omaa elämänkaartani mietin, olenkohan ollut montaakaan päivää oikeasti itsenäinen? Olenko varsinkaan oppinut olemaan onnellinen yksin, en. Nyt haluan tämän taidon opetella ja annan tälle projektille aikaa sen mitä se tarvitsee.

Eilen oli taas aivan erilainen päivä! Äiti tuli aamupäivästä Sofin kanssa kylään ja laitoimme koko kämppäni uuteen järjestykseen. Teki kyllä tosi hyvää asunnon freessaus ja järjestyksen vaihto. Tytöt valtasivat kulosaaren illasta, laitoimme kynttilät päälle ja juoruaminen alkoi heti 😀 En tiedä mitä tekisin ilman näitä tyttöjä <3 Olen kyllä onnekas, koska Eva on meikkaaja ja Karla on kampaaja tulen siis pysymään freessinä 😉

image
Eva <3

Olimme eilen baarissa ja pakko myöntää, että yöelämällä ei ole mitään tarjottavaa minulle.. Kyllä minulla hauskaakin oli, mutta mutta.. Ihmiset hirveessä kännissä ei kyllä osaa käyttäytyä yhtään!! Lähdin aikasemmin kotiin ja tytöt jäivät vielä pitämään hauskaa.

Tänään päivästä lähden salille. Yritän saada jonkun ottamaan pari kuvaa pakaratreenistäni, jotta huomenna saisin tehtyä siitä postauksen. Myös uusi FitBody tulee lähiaikoina kauppoihin, jossa on minun pakaratreeni, joten käykääs ostamassa! Haluan vielä muistuttaa, että kesäkunto tehdään nyt ja taas on tilaa uusille asiakkaille! Vatsalihakset tehdään keittiössä, joten nyt tilailemaan ruokaohjelmia [email protected]

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “How to be single”

  1. Moi Krista!

    Missähän hintahaarukassa mahtaa pyöriä ravinto-ohjelman hinta? 🙂 Oon juuri saanut uuden treeniohjelman, eikä siis sen uusimiselle ole tarvetta, mutta tahtoisin yksilölliset – juuri omiin tarpeisiini soveltuvat ravinto-ohjeet! Kiitti jo etukäteen vastauksesta, oot huikee mimmi ja motivaattori!

    • Moikka Pauliina, laita mulle spostia niin kerron enemmän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta