Dieetillä vai bulkilla?

Viikonloppuni alkoi eilen! Tuttuun tapaan painelin töistä suoraan salille ja hyvän treenin sain taas aikaiseksi! Valehtelematta olen viimeiset 2 viikkoa tehnyt elämäni parhaimpia treenejä ja en varmasti edes kesäisin ole hikoillut salilla yhtä paljon kuin nyt! Tämä hikoilu toki johtuu myös lisätyistä hiilareiden määristä. Kun hiilaria lisättiin proteiinin määrää vähän laskettiin, jotta kroppa polttaisi tehokkaasti viimeisetkin rasvat pois! Aineenvaihduntani on muuttunut todella radikaalisti viimeisen 1,5 vuoden aikana, kun olen ollut FitFarmin valmennuksessa.

Ennen kroppani ei kestänyt isoja määriä hiilareita ja keräsi todella helposti nestettä lihaksen päälle. Tässä on elävä todiste siitä, kun jaksaa tehdä säntillisesti töitä niin säännöllisen ruokailun kuin treenienkin suhteen voi aineenvaihduntakin lähteä salamana käyntiin! Uskon, että itselläni ratkaisevin osuus oli viime vuoden pitkä ja maltillinen kisakausi. Ja varsinkin sen jälkeinen palautuminen hitaasti isompiin ruokamääriin!

image

Tässä on tulos, olen ollut nyt 8 viikkoa kisaprepillä ja hiilariamääriä on nostettu paljon. Harrikin sanoi viime viikolla, että eihän sulla edes offilla ole ollut näin paljon hiilareita 😀 KELPAA! Pieni morkkis oli parina ensimmäisenä päivänä, kun jatkuvasti söin riisiä, puuroa tai riisikakkuja.. Ehkä pelko oli persuksissa jos kunto meneekin huonompaan suuntaan? Aamuisin kuitenkin peilistä alkaa vilahdella vatsasuonia, joten hätää ei todennäköisesti ole 😀 Huomenna laitan taas kuntokuvat ja katsotaan mikä on palaute 😉

Tänään olen vapaalla ja kohta lähdenkin Go Expo messuille pyörimään ja hakemaan motivaatiota! Tulkaa vetämään hihasta jos näätte 🙂 Karlan kanssa meillä on tyttöjen ilta tänään ja menemme leffaan! Ei varmasti ole vaikea arvata mitä menemme katsomaan: How to be single 😀

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta