kohtaaminen eron jälkeen

Eilen salilla taisi parilta ihmisellä tippua silmät päästä kun minä ja Motivaatiomies treenattiin yhdessä 😀 Päivällä jo laitettiin viestiä, että mennään samaan aikaan reenailemaan. Ensikohtaaminen eroamisen jälkeen missäs muuallakaan kuin salilla! Olemme aikuisia ja kunnioitamme toisiamme paljon, joten oli aika luonnollista treenata yhdessä. Kyllähän se hassulta tuntui lähteä julkisilla yksin kotiin, mutta näin on molemmille parempi <3 Tiedän, että tulemme pysymään toistemme elämissä, joten tulevaisuudessa uusien kumppanien on se kestettävä 😀

Onko arkeni nykyään tylsää ja yksitoikkoista?

Eilen alkoi naurattaa ottaessani Snäppiä, koska kaikki videot ja kuvat mitä sinne päivittelen päivittäin liittyvät töihin tai treeneihin. Olen joko matkalla töihin tai salille 😀 Monen mielestä varmasti elämäni on tylsää ja yksitoikkoista!

image

Olen aina rakastanut rutiineja arjessa! Herään joka arkiaamu puoli seitsämän, olen 8-16 töissä ja sieltä painelen suoraan salille. Kotona olen jälleen seitsämän aikaan. Syömisen jälkeen avaan läppärin ja alan töiden kimppuun! Tällä tylsällä ja rutinoituneella kaavalla elän maanantaista perjantaihin. Mites viikonloput? Niistä minun ei onneksi tarvitse hirveästi päänvaivaa ottaa, koska tytöt <3

Viikonloppuna tytöt tulee valtaamaan Kulosaaren ja tajusin, etten omista kun yhden peiton ja kahvinkeitinkin pitäisi kuulemma hankkia 😀 Nyt se Ikean reissu olis todella tarpeen! Hieman hassulta kyllä tuntuu, että kohta täällä majailee kolme naista! Ennen täällä oli nyrkkeily ja treenikamat pitkin kämppää ja tästä eteenpäin pelkkää meikkiä ja hiuslakkaa. Näin ne ajat vaan muuttuu ja on muututtava siinä mukana. <3

 

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “kohtaaminen eron jälkeen”

 1. Exät on exiä syystä. Itse en todellakaan hyväksyisi jos mies treenaisi tai hengailis exänsä kanssa. Ne kuuluvat entiseen elämään.

 2. Tunne-eläjänä on joskus raivostuttavan mukava tallustella menemään 😀 Vaan ei hätiä mitiä, sinunlaisellasi asenteella huomaa pian, että kyllä se aurinko edelleen pilvien takana paistelee. Ja toisaalta, joskus on rauhoittavaa istuskella hetki varjonkin puolella. Oppii näkemään tuntemisen lisäksi. Voimia! 😀

 3. Moikka! 🙂

  Haluisin vaan sanoa että musta on ihanaa kun kirjoitat avoimesti henkilökohtaisista vastoinkäymisistäsi. Sun postauksista on varmasti apua muillekin! 🙂

  En ole vielä kauaa lueskellut sun blogia, ja en oo varma ootko jo kirjoitellut näistä aiheista, mut mulla ois muutama postaustoive! 🙂 Voisitko tehdä postauksen esim. pakaratreenistä ja/tai jalkatreenistä, lounasvaihtoehdoista, hiustenhoidosta ja treenivaatteista… Kevyt lista näin ensalkuun! 😀

  -K

  • <3 ihana olet kiitos! Hei laitetaan pakaratreenistä juttua vaikka nyt viikonloppuna 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta