Se mitä tarvitsin eniten sen sain

Maaliskuun ensimmäinen päivä ja kaikki on mahdollista eikö vain? Haluan tämän kuukauden nyt mahdollisuuksien mukaan kirjoitella teille vain positiivisista asioista! Edellinen kuukausi tulee varmasti säilymään ikuisesti mielessäni, koska olihan se uudistumisen aikaa niinkuin monesti helmikuun aikana siitä kirjoittelinkin. En halua valehdellakaan, että kaikki on super hyvin ja olen taas super positiivinen, koska en ole. Ainoat paikat missä olen super reipas on töissä ja salilla! Kuitenkin huomaan, että sosiaaliset tilanteet ovat olleet aika haastavia varsinkin salilla. Eikö tukan värjääminen riittänytkään ettei kukaan tunnistaisi 😀 ? Ajan kanssa varmasti räkättäjä Krisu is back in Töölö Gym ja nauru raikaa taas <3

Snäppi:kseuna
Snäppi:kseuna

Nyt kuitenkin on yksi positiivinen asia tapahtunut, josta haluan teille kertoa! Olen pystynyt nukkumaan! Viimeiset kaksi viikkoa olen ollut elävä kuollut, joka on nukkunut 3-5 h ”koiranunta” ja aina heräillyt yltäpäältä hiestä! Nyt olen nukkunut kaksi täysimittaista yötä putkeen ja herännyt vasta herätyskelloon!! Puhuimme lauantaina valmentajani Harrin kanssa, että tämä unettomuus on nyt pahin viholliseni ja sain paljon vinkkejä miten oppisin taas nukkumaan. Pieniä edistymisen askeleita on siis havaittavissa, vaikka Karlan vieressä oli viikonloppuna paljon kivempi nukkua kuin yksin <3

Kropalle niinkuin mielellekkin uni on todella tärkeää ainakin ajatus juoksee päivisin paremmin! En tiedä onko se hyvä vai huono juttu, mutta enpähän ainakaan ole zompi enää 😀 Koska ajatus taas virtaa niin isoksi ongelmaksi on tulleet lepopäivät salilta! Yritin kinuta lisää treenejä, jotta ei tarvitsisi yksin kotona nököttää, mutta ei herunut.. Tästä johtuen päätin lepopäivinä huoltaa kroppaani kahta kauheammin, nyt se putkirulla taas esiin ja saunomaan!

Ihanaa päivää teille ihanille lukijoille, jotka aina jaksatte piristää päivääni kommenteilla! <3 Nauttikaa läheisistänne, olkaa heistä kiitollisia!

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Se mitä tarvitsin eniten sen sain”

 1. Terve,

  nukkumattomuus syö äkkiä tehot mielestä ja kropasta. Mulla on toiminut parempien unien saamisessa Clipper Sleep Easy tee illalla. Tähänkin varmaan toleranssi kasvaa jos joka ilta killittää, mutta kannattaa kokeilla. Hyviä unia ei voita mikään :).

 2. Nyt tyttö relaat ja treenaat ittesi kesäksi seksikkääseen timmiin niin eiköhän sulla ole joku supermies new yorkista koukussa :D:D

 3. Hei Krista? Mullakin on hirveästi uniongelmia, vaikka väsyttää niin en saa unen päästä kiinni. Ja sitten kun saan, herään tyyliin tunnin päästä ja sama rata jatkuu koko yön. Olen netistä etsinyt apua tähän ja yrittänyt kaikenlaista, jotta saisi nukuttua putkeen sen 8h. Mutta mikään ei tunnu auttavan, olen jo aivan loppu 🙁 oisko sulla antaa vinkkejä, miten sä sait unenlahjan takasin? Kiitos jos jaksat vastata <3

  • Moikka!

   Oletko kokeillut melatoniinia, itse joudun joka ilta ottaa 6 mg, koska muuten en todellakaan saa unta 🙁 Ja sitten vaikka hassulta kuulostaakin puhun itselleni ääneen 😀 ”nyt alat nukkumaan ja mietit huomenna lisää”. Olen myös laittanut musiikin hiljaiselle sängyn viereen niin ei pääse ajatukset valtaamaan mieltä 🙂 Kovasti tsemppiä keväääseen <3

 4. Moi! Löysin sun blogin tänään, äsken ja luin taaksepäin jonkun verran postauksia. Halusin tulla sanomaan, että ihan hirveästi voimia siihen, mitä käyt läpi. Kaikesta päätellen vaikutat erittäin vahvalta ja päätös esimerkiksi terapiastahan on nimenomaan viisaan ja kypsän ihmisen ratkaisu – ihan samalla tavalla käydään fyysisesten ”vaivojen” takia lääkärissä, aivan yhtä tärkeää on ihmisen psyykkinen puoli. Mahtavaa kevään jatkoa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta