Miten meni kuntochek?

Miten se Tampereen reissu sitten menikään? Niinkuin eilen kirjoittelin teille junasta oli ihana vaihtaa hetkeksi maisemaa. Muistan kun pääsin Tampereelle ja aurinko paistoi olin onnellinen, olin helpottunut! Vaikka eilen aamusta olin aivan voimaton ja ahdistunut. En tiennyt mistä saisin voimani lähtemään juna-asemalle. Kun pääsin matkaan olin taas askeleen edellä kohti vahvempaa minää ja se teki minut onnelliseksi!

Menin suoraan FitFarmin toimistolle, jossa oli niin lämmin vastaannotto. Sain vuodattaa kaikki tunteeni Harrille <3. Sain paljon viisaita elämänohjeita ja tärkein niistä on nyt elän vain itselleni ja ohjat on omissa käsissäni! Mitä kuntoon tulee, tilanne on hyvä. Voisin sanoa, että niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin. Minulla lisättiin taas hiilareiden määrää aamu- ja iltapalalle, jonka lisäksi sain kokonaan yhden uuden aterian pelkkiä riisikakkuja. Mikä tekee naisen onnelliseksi, riisikakut 🙂  Mitattiin myös rasvaprosenttini pihdeillä ja nyt pyöritään siinä 9% !

image

Olin myös todella onnekas, koska törmäsin toimistolla Gustafbergin Harriin. Harri on henkisen ja fyysisen valmennuksen PRO! Lauseiksi en osaa edes muodostaa, kuinka paljon helpotti puhua ja saada neuvoja miten tästä eteenpäin minun kannattaa jatkaa <3 Aika karu sanoa, mutta Tampereen käynti ”puhdisti” sieluani!

Onneksi tämä kauhea viikko on kohta ohi ja ensi viikolla pääsen aloittamaan taas puhtaammalta pöydältä. Kova tarve olisi päästä Ikeaan, mutta autollisia on ystäviä ei ole montaakaan. Haluaisin kotiin uudet keväiset verhot ja muutenkin uudistusta 🙂 Nyt kun olen päässyt julkisten makuun ehkä painelen keskustasta mummojen kanssa Ikea-bussiin ja lähden päiväretkelle.

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Miten meni kuntochek?”

  1. Sun kunto on kyllä epäilemättä äärettömän upea! Mutta ootkin tehny pitkäjänteisesti ja kovasti töitä sen eteen, mikä näkyy nyt kivoilla ruokamäärillä ja silti kiristyvällä kunnolla. Toimit tossa suhteessa kyllä loistavana motivaattorina itsellekin. Se että päättää elävänsä nyt vaan itselleen on joissain tilanteissa ehkä tärkein ja hienoin päätös johon kaikki ei pysty. Paljon tsemppiä kisoihin! Sulla on kyllä kova luonne ja päättäväisyys.

    • Ihana, kyynel tuli silmäkulmaan kun noin kauniita sanoja sain sinulta, kiitos <3!!

  2. Kun sanoit kohdanneesi ihmisiä jotka puhdistaa sun sielua ja auttaa jaksamaan niin samassa tilanteessa olevana krista sun blogi jossa kerrot tunteistasi on mulle kuin tuki, kivijalka koska mun lähipiirissä tuesta huolimatta kukaan ei täysin ymmärrä miltä tuntuu…on jotenkin hieno huomata että sulla on parempi hetkiä jo; ehkä mullakin kohta..Jatka tielläsi kohden kisoja, älä luovuta vaikka olisi raskasta! Meitä on monia jotka hurraa sun puolesta kun kiipeet lavalle vahvana ja upeena:)

    • Ihana kuulla, että tämä vuodatus ja totuuksien kirjoittaminen auttaa sinua <3 Lupaan, että niitä hyviä juttuja tulee kun annat niitten tulla. Annat itkun tulla kun itkettää ja jos naurattaa älä kiellä itseltäsi sitä iloa, olet sen ansainnut! Kovasti voimia kevääseen ja hali!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta