En mene sieltä missä aita on matalin

Kovaa vauhtia olen menossa tällähetkellä junalla kohti Tamperetta! On ihana vaihtaa edes päiväksi maisemaa ja nähdä ihmisiä, jotka oikeesti uskoo muhun ja jaksaa tsempata! <3

Eilen olin illalla treenaamassa vaikka minun piti pitää välipäivä, mutta miksi en tekisi niitä asioita jotka tekevät minut onnellisiksi? Tiedän kyllä, että kaikki tunteet pitää myös kohdata ja en halua olla pelkuri ja juosta niitä karkuun. Tiedostan sen, että nyt kun kohtaan ne tunteet ahdistuksen, surun, ilon, vihan, pettymyksen pääsen nopeammin takaisin jaloilleni!

Leuka pystyyn ja eteenpäin <3
Leuka pystyyn ja eteenpäin <3

Onneksi on kevät tulossa ja linnut jo laulelee! Paljon on uusia suunnitelmia jo tyttöjen kanssa laadittu, joka pitää mielen virkeänä <3 Karla joutuu evakkoon omasta kodistaan putkiremontin vuoksi niin sovimme, että hän asuu minun luona aina viikonloput ja Eva suo unohtamatta! Tytöillä on myös mun kotiavaimet, että saa mennä oman halun mukaan. Kulosaaressa on aina avoimet ovet ystäville!

Enää taitaa olla kuusi viikkoa plus viimeistelyt kisoihin! Aika vaan juoksee eikä aina tahdo ihan pysyä perässä 😀 Totta puhuakseni minua jännittää todella paljon tämä kuntochekki, olen lähettänyt jokaikinen viikko syksyn kisojen jälkeen kuntokuvia, mutta valitettavan harvoin olen kerennyt paikan päällä käymään. Toivottavasti olemme aikataulussa nyt nimittäin alkaa kunnon loppurutistus!

Onneksi te ihanat lukijatkin omalla tavallanne olette pitäneet minut kiireisenä, nimittäin ruokaohjelma tilauksia on tullut kiitettävästi <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “En mene sieltä missä aita on matalin”

  1. Tsemppiä sinulle kovasti!! Blogiasi on todella mukava lukea💕 Olet upea!

  2. Sä näytät niin väsyneeltä edellisissä kuvissa joita pari viikkoa oon nyt katsellut.
    Muistathan levätä myös, ettei seinä Tuu jossain vaiheessa vastaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta