Mitä pelkään?

Elämä muuttuu, ihmiset muuttuu ja meidän on muututtava siinä mukana halusimme tai emme. Aina ei ole vain vaihtoehtoja. Tämän oman elämäni muutoksien keskellä monella on noussut kysymys ilmoille, mites ne sun kisat? Se on varmasti tällähetkellä ainoa asia, joka ei  ole muuttunut eikä tule muuttumaan jos se vain on minun käsissäni. Kisakausi on ainoa asia, joka pitää psyykkeeniimage kunnossa. Minulla on päämäärä mitä kohti menen. Minulla on tavoite mitä varten teen kovasti töitä ja nämä omat tavoitteeni on varmasti saavutettavissa jos itse uskon niihin. Se tarvitsee rohkeutta, se tarvitsee uhrauksia, mutta olen valmis uhraamaan, olen valmis kohtaamaan pelkoni ja saavuttaa tavoitteeni! Niinkuin eilenkin kirjoitin on vain mentävä eteenpäin. On astuttava myös välillä ulos omalta mukavuusalueelta ja kohdattava pelkonsa.

Pelkohan on tunne.. Se on todella vahva tunne, joka saa hengen salpaamaan ja jalat pettämään. Olen miettinyt paljon tunnetiloja, joita olen käynnyt läpi viimeaikoina ja miettinyt mitä pelkään? Pelkään yksinäisyyttä, pelkään avuttomuutta ja pelkään itseni kovettumista. Pelkään, että tämä tunne saa minut muuttumaan ihmisenä kylmäksi. En halua rakentaa ympärilleni kuorta, jonka läpi kukaan ei enää pääse.. Olen todella läheisyydenkipeä ja se ettei kukaan yhtäkkiä olekkaan ”iholla” aiheuttaa pelkoa yksinäisyydestä.

Minulla on rakkaakin rakkaimmat ystäväni, joiden takia en ole ikinä halutessani yksin <3 Viikonloppuna ollessani yökylässä nämä naiset pesivät kasvoni, kuorivat ihoni ja laittoivat kasvonaamion. Pakottivat jopa hammaspesulle, vaikka rehellisesti sanottuna ei olisi vähempää voinnut kiinnostaa. Nämä naiset ovat aivan samassa elämätilanteessa kuin minä, eronneet. Minun ei tarvitsisi koskaan olla yksin, mutta silti tunnen olevani yksinäinen. Tämä houriminen varmasti ”kuuluu” asiaan ja olenkin todella kiitollinen, että minulla on tämä blogi mihin pystyn kirjoittamaan näitä fiiliksiä.

Ajan kanssa pystyn varmasti uudistumaan ja vanha iloinen itseni palaa kuvioihin, se vie vaan aikaa. Mutta aika on myös rajallinen, koska olemme kaikki täällä lisäajalla. Pitää löytää itsestään myös se voima nousta ylös ja avata silmät uusille mahdollisuuksille. Uudelle tulevaisuudella, jossa kaikki on mahdollista! Vain minä ohjaan elämääni haluamaani suuntaan <3

 

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Mitä pelkään?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta