Lisäaika

Saimme arvokasta lisäaikaa! Eilinen päivä meni kyllä ihan sumussa nyt kun yrittää näin jälkeenpäin ajatella. Muistan eläinlääkäristä, kun kirurgi otti meidät vastaan, Sofi juoksi heti hänen syliin. Tämä oli järkytys jo itsessään, koska neiti ei ole ikinä IKINÄ kuin murissut lääkäreille. Hän tiesi, että tämä henkilö osaa auttaa <3

image

Jouduimme jättämään Sofin sinne tietämättömänä mitä tulee tapahtumaan, jouduimme hyvästelemään.. Lääkäri sanoi, että vasta nukutuksessa selviää enemmän ja saamme tietää mitä on luvassa. Jo pelkkä nukutus on 14vuotiaalle koiralle iso juttu.. Leikkaus kuitenkin meni hyvin kohdussa oleva iso kasvain poistettiin plus 4 pienempää. Neiti on kotona ja ihan oma itsensä <3 Nyt vain on toivottava, että kuntoutuminen on nopeaa!!

Sofi oli niin innoissaan menossa lääkäriin <3
Sofi oli niin innoissaan menossa lääkäriin <3

Totuushan on se, että meistä jokainen elää lisäajalla, elämä antaa ja elämä ottaa. Ja nämä asiat on kohdattava. On vaan jaksettava jatkaa eteenpäin, aina pitää jatkaa eteenpäin! Vaikka se on hidasta ja välillä todella tuskallista ja aina tulee takapakkeja on vaan jatkettava. En anna itselleni mitään mahdollisuutta pysähtyä vielä, psyykkeeni ei kestä sitä. Aijon paneutua pelkästään töihin ja treeneihini, joten nyt vaan ohjelmia minulta tilailemaan 😉 [email protected] Vanhat asiakkaat voi myös laittaa kommenttia miten on mennyt <3

 

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Lisäaika”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta