Voiko tämä olla edes enää mahdollista..

Tämä on todella terapeuttista minulle nyt kirjoittaa tästä avoimesti. Olenko tehnyt jotain todella pahaa elämässäni, että ansaitsen yläkerralta tämän kohtalon tai kaikki nämä asiat samaan aikaan? Toivon jos sinulla tulee fiilis ”pyöriipäs tyttö itsesäälissä” niin älä kommentoi, anna minun sitten pyöriä siellä ihan rauhassa niin kauan kuin tarve vaatii..

image

Eilen menin töistä suoraan salille ja sain hyvän treenin tehtyä. Olin HIITin loppuverrytelyssä, kun äitini soitti. Sen hetken muistan kun vastasin ”olen ihmetellytkin miten et ole tänään vielä soitellut”.. Äidilläni oli todella musertavia uutisia ja tiedän, että hänelle ei todellakaan ollut helppo soittaa minulle.. Rakkaakin rakkaammalla karvaisella siskollani Sofilla oli löydetty iso kasvain kohdusta.. Muistan kun hyppäsin spinningpyörältä ja aloitin huutoitkun ettet voi soittaa minulle tällaisia uutisia, ei tää voi olla totta. Anteeksi kaikille kanssa treenaajille varmasti pelästyitte tilannetta :'( Tunteet vaan tuli niin voimakkaana etten pystynyt pitämään niitä sisälläni..

Menemme tänään toiseen eläinlääkäriin koko perhe kuulemaan arvio uudestaan. Haluamme kaikki pienen karvakasamme parasta, joten jos toivoa ei todella ole en tiedä miten tästä sumusta selvitään. Sanoisinko näin, että liika on liikaa..

Tärkeintä <3 Sofi ei ikinä tykännyt selfiestä, se oli ainoa asia joka aiheutti erimielisyyksiä <3 :'(
Tärkeintä <3 Sofi ei ikinä tykännyt selfiestä, se oli ainoa asia joka aiheutti erimielisyyksiä välillämme<3 

Minulla tosiaan olisi nyt torstai,perjantai ja lauantai koulutukseni erillaisia loppukokeita ja näyttöjä.. Taitaa nyt olla niin, että valmistumiseni siirtyy vaikka kaikki on oikeastaan jo valmista.. Lopputyö tehty se pitäisi esitellä luokalle, kirjalliseen kokeeseen olen lukenut tasaisesti viime lokakuusta saakka, olen myös valmistellut käytännön kokeiden ohjelmat valmiiksi, mutta koen ettei minulla nyt ole voimavaroja näistä selviytymään kunnialla.. Toivon, että järjestely toimii ja saisin nämä suoritettua seuraavan kurssin valmistuessa..

kristaseuna

15 vastausta artikkeliin “Voiko tämä olla edes enää mahdollista..”

 1. Voi ei 🙁 mulle tuli itku. Toivottavasti kaikki selviää parhaiten ja saat pitää karvaisen ihanuuden elämässäsi vielä pitkään. <3

 2. Tsemppiä! Sä selviit kyllä, oot rautaa! <3
  Ja toi sun uus tukan väri on aivan ihana 🙂

 3. Voi ei, nyt tulee kaikki mahdolliset vastoinkäymiset kerralla 🙁 olet ollut. Paljon mielessä. Täältä voimahali Sinulle! <3
  Ja mieletön toi uus tukka, ihan nappivalinta <3

 4. Paljon voimia Krista!💗 Toivotaan, että Sofi saataisiin kuntoon! Itse menetin yhden kisuistani viime keväänä ja se oli kyllä ihan kamalaa😞

 5. Välillä tuntuu että elämällä on tosi kiero huumorintaju kun se heittää kaiken paskan kerralla niskaan, nimimerkillä kokemusta on to-del-la huonosta kokonaisesta vuoden epäonnesta…… Mutta osaa se onni jossain vaiheessa yllättää ja pikkuhiljaa alkaa taas tipahtelemaan myös niitä hyviä juttuja. Usko pois <3
  Mutta nyt kun on kurjaa, niin surkuttele surutta ja käsittele ne asiat íhan just sulle sopivimmalla tavalla. Ei se kellekään muulle kuulu kuinka paljon siinä itsesäälissäsi kierit. Tsemppiä kevääseen, kyllä se aurinko vielä paistaa 🙂

 6. Kaverini koiralta poistettiin kohtu, en tiedä minkä syyn takia, mutta vuosia elänyt sen operaation jälkeen.

 7. Voimia paljon, selviät tästä kaikesta!☺ Ja toi tumma tukka sopii sulle todella hyvin!😄

 8. Tosi kurjaa. Tsemppiä. Parit rakkaat karvakuonot hyvästelleenä ymmärrän hyvin asian. Toivon parasta sinne ja haluan jakaa tämän kokemuksen;
  Meidän toisella koiralla aikanaan oli iso kasvain kohdussa. Ei tajuttu ennen kuin koira alkoi olemaan tosi kipeä eikä yhtään oma itsensä. Se näytti lihonneenkin, tai oikeastaan vähän turpealta. Äiti vei sen eläinlääkäriin ja leikkaus oli aloitettava niin nopeasti kuin pysty; pikkukylän eläinlääkärillä äitin tarvi auttaa eläinlääkäriä leikkausessa, koska aikaa tosiaan ei ollut. Koira kuitenkin selvisi ja eli monta vuotta sen jälkeen. Kyse oli kuulemma vain päivistä etteikö olisi menehtynyt.

 9. Tsemppiä muru <3 Oot superlikka ja selviit kaikesta vaikka nyt tuntuu vaikealta. Olet ihana!

 10. Itse jouduin hyvästelemään kolme rakasta ja tärkeää koiraa viime elo-syyskuussa. Kaikki kolme menivät siis kuukauden sisällä, yksi syöpään, toinen jalkojen pettämiseen ja kolmas mahalaukunkiertymään. Mutta kuten äitini sanoi ”Koira antaa meille ihmisille niin paljon hyvää, että sitten kun se tulee kipeäksi ja vanhaksi on meidän ihmisten aika kiittää kaikista vuosista päästämällä toinen parempaan paikkaan ennen kaikista kovimpia tuskia, eikä pidentää toisen eloa täällä vain itsemme takia” 🙂 Joskus kaikista suurin rakkauden osoitus on päästää irti<3

 11. Ei vitsi alko itkettää ku luki tätä… Mulla on tosi stressaava elämäntilanne päällä ja sitten viime kuussa kissallani todettiin ja jouduttii lopettamaan viikon sisällä, kun meni niin huonoon kuntoo ja se oli levinny.. Tuntuu et seinät kaatuu päälle.. Voimia sulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta