Uuden elämän opettelua

Kello 05.30.. Jos ei uni enää kerta maistu niin alan tekemään töitä! Viime viikolla tuli paljon ohjelma tilauksia ja nyt olen saannut ne eilisen illan ja tämän aamun aikana valmiiksi, joten taas on aikaa uusille asiakkaille <3

Paljon on asioita, joita joudun nyt opettelemaan ja se samalla jännittää ja pelottaa. Tämä yksinäisyys ja hiljaisuus on aika rajua rokkia aivoille… Tiedättekö kun tulee aaltoina nämä fiilikset. Ensin on sellanen tasasen tappava ”mä selviän mistä vain” sitten yhtäkkiä istun suihkun lattialla huutamassa, mutta vain itselleni.. Se, että ”aika parantaa” ”kaikelle on tarkoitus” ”selviit mistä vain” on diipadaapaa eikä oikeestaan merkitse tällähetkellä minulle mitään. Elän nyt tässä hengenvedossa en todellakaan mieti huomista, koska se lähinnä oksettaa en mieti edes työpäivän ruokataukoa.. Muistatteko, kun olen ennenkin kirjoittanut kuinka Joni on sanonut ” elä hetkessä älä menneessä tai tulevassa”? No nyt voin kertoa, että elän juuri tässä hengähdyksessä kirjaimellisesti.

image

Ärsyttää ja kiukututtaakin kun olen niin ”avuton”, ihan kun en nyt osaisi enää yhtäkkiä pestä pyykkiä tai laskea firman menoja/kuluja, jotta voisin nostaa itselleni palkkaa..Sitten nämä kotiasiat, lainasin viikonloppuna Karlalta sinkkuelämä-boxin. En ole ikinä sarjaa katsonut, joten olisko nyt korkea aika. No ihmettelin siinä tovin kun dvd-laite on päällä, mutta telkkarista edelleen tuli Jetron ohjelma.. ONNEKSI ONNEKSI olemme näin hyvissä väleissä, että reippaasti pystyn soittamaan Jonille ja sieltä se vastaus löytyi: minulla ei ole skarttia.. 😀 Tänään siis kauppaan sitä etsimään..

”Elämä voittaa”.. No toivottavasti sydänsuruihin ei kukaan ole kuollut! Mutta sen haluan sanoa tuntemattomille miehille, joilla ei todellakaan ole mitään tilanteen tajua! Jos lähetätte minulle peukkuviestejä eroni jälkeen ja kyselette ”mitä kuuluu?”, poistan heti nämä viestit en edes ikinä avaa niitä!!

Tästä lähdenkin nyt töihin ja sieltä suoraan treenaamaan. Treenaaminen vie hetkeksi ajatukset muualle kuin niihin hemmetin skarttiliittimiin ja tyhjiin vaatekaappeihin.. <3

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Uuden elämän opettelua”

 1. Mikään ei ole niin tyhmää ku äijät alkaa iskee heti kun status on ”sinkku” < ei se tarkota että heti alkaa uuden miehen metsästys…
  Tsemppii ihan sikana sulle Krista <3 tunnut tosi mahtavalta mimmiltä ja kaikella on tarkoitus tässä elämässä! Välillä voi tuntuu että romahtaa ja missään ei ole järkeä mutta jonkun ajan päästä katot ja tajuat että näin on varmasti parempi ja kaikki tuntuu taas normaalilta 🙂
  tsemppii ja halit!

 2. Tosi tosi paljon voimia ja jaksamisia sulle! Rankkaa on ihan varmasti!
  On se kyllä vaikeata sopeutua uuteen tilanteeseen kertaheitolla, kun on tottunut hänen olevan aina vierellä yms :/ Kauanko muuten seurustelitte?
  Mulla on ollut samoja fiiliksiä, että aluksi tuntee selviänsä mistä tahansa paskasta ja sitten seuraavaksi olenkin suihkussa itkemässä pahaa oloa pois… Ollaan tosiaan yhdessä poikaystävän kanssa, eikä eroamassa, mutta kaikkea muuta päätä hajottavaa on kyllä tässä tapahtunut :/ Ihanaa kevättä ja haleja 🙂 <3

  • <3 olimme vähän yli 1,5 vuotta ja koko se aika saman katon alla. kiitos!!

 3. Tiedän tunteen.. Samoja asioita omassa elämässä tällä hetkellä käynnissä. Päivät menee ihan hyvin, kun on touhua ja tekemistä eikä ehdi istahtaa miettimään omia ajatuksiaan sen kummemmin. Mutta ne illat, kun palaan tyhjään kotiin. Etenkin se hetki kun pitäisi sammuttaa valot ja laittaa silmät kiinni ja saada unta. Ne on ne kaikista pahimmat. En ole nukkunut kahteen viikkoon kunnolla.. Luotan kuitenkin siihen, että tämä helpottaa juurikin ajan kanssa, mutta annan nyt kuitenkin ensin itselleni luvan surra ja käydä tämä aallonpohja rauhassa läpi. Jossain vaiheessa sen seinän on vain tultava vastaan, ettei yksinkertaisesti jaksa enää itkeä. Sitten alkaa se ylämäki. Luotan siihen. Aina ei tarvitse olla vahva ja hymyillä. Tsemppiä! <3

  • Apua en muista yhtään eikä lappuakaan enää jäljellä :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta