Pää hajoo

Täältä sairastuvalta heipat! Tosiaan olen kovassa kuumeessa ja henkisesti ja fyysisesti todella heikoilla.. Kipeenä oleminen on kyllä yksi karseimmista asioista! Seinät alkaa pikkuhiljaa kaatumaan päälle ja samalla pää on todella kovilla. Onko tuttu tunne?

Asiasta kukkaruukkuun olen tässä pidempään jo pohtinut omaa lookkiani ja haluaisin jotain uudistusta, koska kevät on kovaa vauhtia tuloillaa. Keväthän on uudistumisen aikaa 😉 Olen miettinyt jos värjäisin hiukseni tummiksi! Tässä on ainoa miinus se, että hankin juuri vaaleat uudet pidennykset ja rahapussille taas uusien hankinta on iso miiinus :/ Mitäs olisitte mieltä tummasta Kristasta? Olen ystävieni kanssa puhunut asiasta ja suurin osa kyllä liputtaa tämän uudistuksen puolesta! Tämä helpottaisi suuresti elämääni nimittäin oma hiustenvärini on todella tumma! Ei tarvitsisi värjätä tyveä ja ehkä oma hiuksenikin vahvistuisi <3

image

Jos teillä on vinkkejä mistä saisi hyviä pidennyksiä otan kaikki neuvot vastaan !

Nyt vaan varpaat ja sormet ristiin, että viikonlopun aikana saan itseni terveeksi ja ensi viikolla alkaa uusi elämä! Ottaahan tämä pahasti psyykkeen päälle kun ei pääse liikkumaan.. Tuntuu kuin olisin muumioitunut tähän sohvalle 😀

Olen saannut kivasti ruokavaliotilauksia ja yksi asiakkaani laittoi äsken mailia, että 2 viikossa hänellä oli tippunut 2kg painoa (normaali painoinen neiti kyseessä)  ja olo freessaantunut huimasti! Juuri tämän takia rakastan työtäni Personal Trainerina, kun pystyn auttamaan muita terveellisiin elämäntapoihin <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Pää hajoo”

  1. Minä kyllä olen värjännyt pidennyksiäni monesti, tai siis kampaajani samalla kun tukkaa huollettiin

  2. Olet kaunis kyllä vaaleana mutta kyllä joku ruskeakin sinulle sopisi, ei kyllä ehkä mikään ihan musta, mutta vaalean tai keskiruskean voisi sinulle kuvitella 👍🏻

  3. Ettei vaan ois lihasta lähtenyt mukana kun tuollanen tiputusvauhti ja kkyseessä normaalipainoinen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta