Kuka määrittelee murheemme?

Kuka määrittelee mikä on minulle iso ja painava asia, mutta toisesta se tuntuu niin naurettavan pieneltä? Eilen minua painoi mieltä ja mietin itsekseni näiden olevan taas niin pieniä asioita, etten jaksa niistä edes kenellekään mainita saati valittaa. Näitä fiiliksiä varmasti tulee meille jokaiselle, toisille useammin toisille harvemmin.

Kun koko päivä oli mennyt päätä kiristäessä ja ohimosuoni pulleana tajusin, että kuka on määritellyt meille isot ja pienet murheet? Eikä niiden välttämättä tarvitse olla varsinaisia murheita, mutta jos ne juuri sillä hetkellä tuntuu inhottavilta ja päätä kiristäviltä niin onko se asia kuitenkaan ”pieni juttu”? Mielestäni ei. Ei ainakaan sillä hetkellä, kun olet jo menettänyt ”tilanteen hallinnan” ja asia on alkanut painaa! Oli asia sitten kasautuneet työt, pyykkikorin pursuminen pukuhuoneesta eteiseen tai tyhjä jääkaappi. Eikö kuulostakkin mitättömän pieniltä ”murheilta”? Kyllähän ne näin kirjottaessakin tuntuu!

image

Onko se niin jos ei varsinaisia ongelmia ole elämässä ihminen alkaa itse luomaan itselleen niitä? Kun kevät on tulossa onko sittenkin uudistumisen aika ja alan ottamaan paineita ihan pienistäkin asioista? Pitäisikö nyt väkisin jonkin asian muututtava, en tiedä aika näyttää <3

Tänään oli jotenkin helpottava tunne, kun lähdin aamulla töihin ja suljin kotioven! Sinne jäi rästissä olevat hommat ja päätä tyhjentämään töihin! Minulla on salista tänään välipäivä. Tämä ilta on pakko pyhittää levolle nimittäin viimeyön unet jäivät osaltani todella lyhyiksi, koska J on niin pirun kipee ja yskii niin kovaa, ettei siinä pysty erkkikään nukkumaan!

<3K

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Kuka määrittelee murheemme?”

  1. Kiitos taas tästä blogista <3 oot kyllä ihanan oloinen ihminen ja kirjoitat kyllä hyvin. Päivän kohokohta aina ku on uus kirjoitus tullut. 🙂 mietin voisitko postata vinkkejä kuntosalin vasta aloittavalle? Ja kisadieetti ajasta olisi kiva kuulla myös tarkemmin. Tsemppiä ja hyviä hetkiä kevättä kohti <3

    • Voi kuinka ihana kommentti, kiitos! Piristit päivääni! <3 Lupaan kertoa enenmmän dieetistä ja kuntosali vinkkejä aloittelijoille! Ihanaa kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta