Että mitä v*ttua!?

Hyvää ystävänpäivää rakkaat lukijat! Löysin kuvieni arkistoista kuvan, joku kuvaa hyvin tosi ystävyyttä! Olemme vahvoja yksilöitä, mutta vahvempia yhdessä. Olemme Karlan kanssa olleet erossa, mutta sovimme paremmin yhteen. Meillä on omat mielipiteet, mutta ymmärrämme myös tosiamme erimielisyyksistä huolimatta. Olemme selvinneet yhdessä parisuhteiden loppumisesta ja riehuneet sinkkuina. Olemme kulkeneet käsikädessä kisadietin ja halailleet lavan takana <3 Nämä tuhannet muistot eivät pyyhkiydy mielestäni. Tiedän myös, että tuleva kevät ja kesä on meidän!

image

Todella harvoin jaan facebookissani mitään linkkejä tai videoita. Eilen illalla katsoin Yle Areenasta Jutta Gustafsbergin haastattelun, jonka aiheena oli Brändää itsesi. Olen seurannut Juttaa television välityksellä vuosia ja olen saannut viime vuosina kunnian myös tutustua tähän iso sydämmiseen ja lämpimään naiseen. Tämä haastattelu sai karvani pystyyn, joten haluan jakaa tämän myös teidän kanssanne ja kuulla mielipiteenne!!

Jutan haastattelu

Minulla ei mene pieneen kaaliini miksi ihmisten pitää aina kaivaa kaikesta jotain negatiivista? Miksi pitää yrittää myös saada muiden maailma synkäksi ja onnettomaksi jos omaan risukasaan se aurinko ei edes pilkahda. Mielestäni Jutta on meille kaikille esimerkillinen nainen! Kuinka moni noin traagisten kokemuksien jälkeen päättää nousta vahvempana kuin koskaan? Kuinka monella olisi energiaa vielä auttaa muita?

image

Tiedän myös ettei kaikkia pysty miellyttämään ei edes Suomen positiivisin nainen. Tiedän myös sen, että kaikilla on oikeus omiin mielipiteisiinsä, mutta pitääkö tuo katkeruus ja kateus tuoda julki?

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Että mitä v*ttua!?”

 1. Hyvä että toit tuon asian julki, itse oon ihmetelly samaa jo vuosia. Hyvänä esimerkkinä ENTINEN paras ystäväni. Niinku joskus oon kertonutkin ni olin aiemmin noin 25kg isompi. Tällöin ystäväni oli mukava ja ihana. Kunnes laihdutin sen 20kg…käytös muuttui täysin. Hän mollasi mua jatkuvasti ja haukkui niin päin naamaa ku selän takanakin ja hän muuttui erittäin ilkeäksi mua kohtaan. Kaikki muut oli onnellisia puolestani ja kannusti laihdutuksessa paitsi tämä ”frendi”. Viimeinen pisara oli kun tapasin nykyisen mieheni. Hän on käynyt salilla yli 20 vuotta lähes päivittäin ja lihaksia tietenkin löytyy. ”Kaverini” kommentti miehestäni oli: ”Onnea vaan suhteeseen, älä tuu mulle itkemään ku miehesi hormonipäissään vetää sua kuonoon.”
  Siitä lauseesta lähtien tää kaveri on kuulunu mun menneisyyteen….

  • Mitä ihmettä? Talk about jealousy. Järkytyin tosta sun entisen parhaan kaverin sanoista niin paljon et pakko oli kommentoida 😀 Mullakin meni tässä taannoin välit poikki erään kanssa, aloitin kesän lopulla yhessä koulussa (yksityinen hierontakoulu) ja tietty olin siitä innoissani, selitin siitä aina ilosesti kun joku kysy. Iloitsin kans siitä miten olin saamassa matkapöydän jotta voin hieroa kotona. Sit kuulin yheltä toiselta henkilöltä että tää ”kaveri” oli selittäny että oon yksityiskoulussa vaan sen takia että mulla on rahaa. Siis mitä? Tää henkilö oli kuulemma myös ihmetelly et miks mun pitää ostaa oma pöytä (iskälläkin on mutta se on mua pidempi eli ei sovi mulle ergonomian takia). Oli ilmeisesti niin kivaa juoruta et oli pakko keksiä puhuttavaa noinki typeristä asioista. Hän ei siis ite ollu päässy opiskelemaan eikä kai oo löytäny mitään sellasta mitä haluais tehdä tulevaisuudessa, viettänyt nyt vuoden välivuotta, eli varmasti kateus kyseessä. Tää sama tyyppi muuten sano mulle pari vuotta sitten et jos jatkan lihaskuntoharjoittelua niin musta tulee mies 😀 Jep jep

 2. Jutta on hieno nainen, vituttaa kun clubitakkiset ihmiset tulee haukkuu sitä sun tätä ”hei tiiätkö jutta on tehny noin ja näin”.

 3. Heippa Krista!

  Postausehdoitusta 🙂 ollaan miehen kanssa suunnittelemassa aasian reissua ja muistelin että te olitte viime talvena filippiineillä. Reissun suunnittelu on vasta mietintävaiheessa ja säästäminen pitäisi aloittaa. Olisi tosi mukava, jos voisit tehdä postausta aika konkreettisesti vaikka teidän reissuun liittyen lennoista, minkä tyyppisissä majoituksissa olitte, hintatasosta kohteessa ja ihan mitä kaikki kustansi? 🙂

  Olisi ihan huippua jos onnistuisi! 🙂 Mukavaa alkavaa kevättä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta