Mites ne kisat?

Onko ajatukseni muuttunut kevään kisoista? Sinne taitaa nyt olla 9vk aikaa ja alkaa näkemään salilla, kun porukka kiristyy ja ehkä hieman myös uupuu. Mitä lähemmäs kisat tulevat sitä vaikeammaksi suuremmalla osalla homma menee ja ruuvia kiristellään! Todella monet ovat kyselleen mitkä minun fiilikset on, jopa parhain ystäväni Karla kommentoi keskiviikkona ”susta ei kyllä ota yhtään selvää millä fiiliksillä olet menossa” 😀

image

Tämä on varmasti täysin totta, koska en tiedä itsekään mitkä fiilikset on kun ajattelen kisoja. Kisadieetin ja treenien suhteen fiilikset ovat kyllä todella hyvät! Treenitehot ovat nousseet, jonka uskon johtuvan kattavasta hiilarien määrästä ja poistuneista aeroobisien hinkkaamisista. Toki tiedän sen päivän vielä koittavan, kun aamulenkille on lähdettävä ja hiilareitä vähennettävä. Nyt nautin tästä kisakaudesta joka hetki, koska onhan tämä ihan luksusta verrattuna mihinkään aikaisempaan. Isoin kiitos tästä kuuluu valmennukselle <3 Toki välillä nälkä kurnii varsinkin jos ateriavälit lähenevät 4h. Tämänkin voi ottaa vaan positiivisesti, että kroppa toimii eikä ole tukossa.

image

Tuntuu jotenkin todella positiiviselta johtuukohan se tuosta auringosta, joka pilkottaa taivaalta<3 Näitä päiviä lisää kiitos! Summasumarum todella hyvät fiilikset ja edelleen lavalle asteleminen päätetään vasta lähempänä 😉 Nyt teen vaan kaikki täysillä ja elän ilman paineita!

Kohta lähden PowerFitille kuvauksiin, kuvaillaan parakat pumppiin treeniä FitBody-lehteen!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Mites ne kisat?”

  1. Moi Krista! Ensinnäkin tykkään sun blogista todella paljon!:) Ja toiseks, tää on aika omalaatuinen kysymys, mutta siis olen nyt omilla tietotaidoillani laihduttanut tässä puoli vuotta ja tuloksiakin on toki tullut! Kuitenkin olen kokematon tässä asiassa ja olen tullut ”sokeaksi” kroppani kehitykselle, niin olisiko mitenkään mahdollista laittaa sinulle vaikka sähköpostiin kuvaa ja kysyä mitkä mahdollisuudet on päästä vielä tämän 3,5kk aikana kireään kuntoon?:D en siis tarvitse ruokavaliota tai treeniohjelmaa, vain kokeneen kyllä/ei mielipiteen:) Alkaa tulla stressi kun tuntuu että ulkomuoto vain jumittaa, vaikka paino tippuu ja stressi ei kuulemma ole hyväksi laihduttamiselle, hahhah:D
    Mutta kuitenkin, mahtavaa viikonloppua sinulle!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta