Treeniloma

imageTreeniloma, sitä reissumme oli minun osaltani! Joni tuli salille lähinnä kannustamaan ja ottamaan pumpin päälle 😀 Itse tein kaikki treenini ohjelmien mukaan. Tein alkuviikosta aeroobiset juoksumatolla aamuisin. Oli ihana herätä rauhassa ja painella alakertaan ihan tyhjään saliin. Sai laittaa mankasta paikallisen radion täysille, josta soitettiin lekendaarisia Disney biisejä. Voiko päivä paremmin alkaa?

Keskiviikon jälkeen sain uudet ohjelmat ja aeroobisen hinkkaaminen loppui toistaiseksi siihen! Salitreenit tein pääasiassa iltaisin ennen kuin lähdimme kirtelemään ostoskeskuksia. Tämä kiertely meni ihan aeroobisesta treenistä nimittäin parhaimpina päivinä kului viisi tuntia kävellen paikasta toiseen 😀 Kyllähän siinä alkoi jalat olemaan rakoilla! Kulutuksen kannalta ihan jees, mutta loppu lomaa kohden alkoi jalka painamaan ja jäinkin penkeille istumaan, kun Joni kierteli kauppoja.

image

Viimeiset kolme päivää otimme tosi rennosti löhöilimme altaalla ja treenailimme. Intervalleja minulla on edelleen salitreenien päälle 10min pyörällä! Nämä tuntuvat toimivan kropalleni todella hyvin nimittäin taas on uudet ohjelmat ja jokaisella ateriallani on joko riisiä tai puuroa <3 Toivotaan, että saan tästä herkuttelusta pitää mahdollisimman pitkään kiinni!

Eilen menimme pitkästä aikaa rakkaalle kotisalillemme Töölö Gymille. Joulun jälkeen olemme treenailleen Jonin duunisalilla ihan vaihtelun vuoksi, koska se on hiukan lähempänä ja ehkä kaipasimme hetkeksi jotain uutta! Eilisen treenin jälkeen muistui kirkkaasti mieleen minkä takia TG:lle on palattava! Tuntui, että treeneistä sai sen viimeset 10% enenmmän annettua ja jalat onkin aivan makaroonina olleet tämän päivän. Lähden tästä kohta itekseni treenailemaan, kun Herra tuli kiepeäksi. Nyt vaan KOP KOP etten itse saa mitään pöpöä! :/

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta