Lomani ruokailut

Ensimmäinen työpäivä takana ja meni yllätän kivuttomasti! Aamulla herääminen ei tuntunut edes pahalta, koska Joni oli jo lähdössä töihin niin pirteen näkösenä <3

Nam!
Nam!

Lupasin kertoa teille miten hoidin ruokailuni matkallamme. Hotellin valitsimme haulla huoneistohotelli, jotta 100% varmuudella löytyy keittiöstä hella, mikro ja uuni! Oma ruokavaaka kannan mukanani aina reissuissa. Ensimmäisenä päivänä olimme Marina Malin ruokakaupassa ja meinasin saada slaagin ruuan hinnasta. Tomaattirasia mikä suomessa maksaa 1,30 € oli siellä lähemmäs viisi euroa!! Tomaatteja kun minulla menee päivässä aika monta rasiaa olin varma, että lomabudjettini kuluu ruokaan. Myös lihat olivat todella kalliita, normaalista kanafilepaketista sai maksaa yli 10€. Suurin rakkauteni kaupasta kuitenkin löytyi nimittäin kaloriton hillo, Walden Farsin! sama tuote mitä Body Actionilta aina vesikielellä haen <3

image

Onneksi hotellimme viereinen supermarket oli puolet halvempi kuin Marina Mallin, joten koko lomabudjetti ei mennyt tomaattien ja riisikakkujen ostamiseen 😀

Dubaissa oli todella helppo noudattaa omaa dieettinäni! Ensimmäiset päivät ennen tankkausta hain hotelimme vieressä olevasta supermarketista lounaaksi ja päivälliseksi salaattibaarista salaateja. Itse sain punnita tasa määrät proteiinia ja eikun hotellille laittamaan 10g oliiviöljyä päälle! Keskiviikkona oli tämä tankkauspäivä joka piti sisällään puuroa, riisikakkuja ja MEGA HAMPURILAIS ATERIAN!

image

Kunto eteni tankkauksesta ja lisäsimme jokapäivälle hiilaria, joten kaupasta vaan riisiä ostamaan 🙂 Omat puuroni halusin kantaa mukana, koska Elovena <3Vaikka et olisi millään dieetillä voi matkojen ruokailut hoitaa ”fiksusti”. Jos vedät aamupalaksi pekonia ja iltapalaksi ranskalaisia on tuskainen olo loppulomasta taattu. Dubaissa monessa ravintolassa on myös ruokalistaan kirjoitettu kalorimäärät ja makrot aterioiden kohdalle. Oli ns. low fat ruokia ja fun fun- ruokia! 😀 Tämä oli mielestäni aivan loistava juttu!

Huomenna voin kertoa miten hoidin treenini 🙂

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Lomani ruokailut”

  1. Dubaissa hotellien aaamupaloillakin on helppo noudattaa terveellisempää linjaa 🙂 paikallisethan on aika kermaperseitä ja syö kakkuja sun muita ihan hillittömästi, mutta hedelmiä ja tuoreita vihanneksia oli aina saatavilla, vähän tummempaa leipää, munia jne.

    • Totta! Ei kertaakaan käyty hotelli aamupalalla, mutta uskon että sieltä olisi löytynyt kaikkea maan ja taivaan väliltä 😀

  2. Moikka 🙂
    Tosi kiva blogi sulla, olen jo ihan koukussa tähän 😀 osaksi siksi tottakai, että on mielenkiintoiset jutut ja mielestäni tekstisi ovat juuri hyvän pituisia, ei liian pitkiä, eikä liian lyhyitä. Toinen syy on se, että itsekin olen kisavalmennuksessa Fitfarmilla ja Harri toimii valmentajana ja senkin takia mielenkiintoista lukea juttujasi 🙂 tsemppiä kisadieettiin!
    http://byveera.blogspot.fi/

    • Ihana kuulla <3 tsemppiä sinne ja varmasti nähdään pt-päivillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta