Karu paluu todellisuuteen

Nyt ollaan kotona! Lento meni paremmin kuin uskalsimme odottaa. Lentokone oli kyllä täynnä todella värikästä sakkia 😀 Lentokoneen viimeiset rivit täyttyivät turvapaikanhakijoista ja muutenkin harva koneen matkustajista oli Suomalaisia ? Rehellisesti ei tuntunut, että olisi kotiinpäin lentänyt. Saimme nukuttua koko matkan, mutta olihan se aika huonoa unta ja laskeutumisen jälkeen olin ihan kuin laskuhumalassa.

image

Kotiin päästyämme oli pakko ottaa 2h päikkärit, muuten tämä päivä olisi mennyt ihan harakoille. Nämä päikkärit tekivät kyllä terää nimittäin itse olen saannut työt tehtyä ajantasalle, kaksi pyykkikoneellista pestyä ja matkalaukut purettua. Jonikin reippaasti laittoi vaatekaappinsa uuteen uskoon ja nyt on kaikki millilleen viikattu 😀

image

Kyllä vaan tämä kotiin paluu oli aika karu.. Vettä sataa kaatamalla ja tämä synkkyys.. Joni sanoikin koneessa, että ihan kuin tshernobyliin olisi laskeutumassa. TOIVON koko sydämmestäni kevään alkavan pian ja auringon saapuvan myös tänne pohjolaan. Huomenna menemme molemmat jo töihin, joten loma loppuu tähän.

Ajattelin huomenna kirjoitella miten lomallani ruokailut sujuivat, olihan siinä omat haasteensa.

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Karu paluu todellisuuteen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta