Näin se vaan loppu

Loman loppu häämöttää ja arki kurkistaa jo oven takana. Mihin tämä 10 päivää meni? Istumme tällähetkellä hotellimme aulassa ja odotamme lähtöä lentokentälle. Meillä on varmasti maailman huonoin lentoaika nimittäin kone lähtee klo 04.00 yöllä ja olemme Suomen aikaa klo 9.00 aamulla kotikentällä. Onneksi on rakkaat appivanhemmat, jotka pystyvät noutamaan väsyneet matkustajat <3

image
<3

Olemme olleet yllättävän paljon pois sosiaalisesta mediasta ja voin kertoa, että on tehnyt kutaa! Iltaisin ennen nukkumaan menoa selannut Facebookin ja instagramin. Parina päivänä olen altaan reunalta tehnyt töitä, mutta muuten olemme nauttineet toisistamme ja auringosta.

image

Rusketus on tarttunut todella hyvin ja se onkin parhaimpia tuliaisia mitä kotiin voi tuoda. Okei ei ehkä paras, koska olemme shoppaileet paljon 😀 Yhteensä kuudet kengät, kaksi laukkua, paitoja, housuja ja mitä kaikkea muuta tilpehööriä. Saa nähdä meneekö painorajat yli 😀

Parit kassit :D
Parit kassit 😀

Loma on ollut oikein onnistunut ja päivät mennyt liian nopeasti niinkun ne tuppaa lomalla aina menemään. Stressi laukesi heti kun tunsin auringon ihollani ja jopa itse huomaan kuntoni edenneen tällä reissulla. Valmentaja laittoikin uudet ohjelmat ja tämä neiti saa syödä jokaisella aterialla hiilaria <3

image

Torstaina menemme molemmat töihin ja arki alkakoon. Kotona on odottamassa täysi kaaos ja sen takia kädet ristissä toivon, että saamme koneessa mahdollisimman paljon nukuttua, jotta huomenna olisi energiaa siivoamiseen!

Välillä pitää palata, jotta voi lähteä uudestaan! Barcelona here we come <3

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Näin se vaan loppu”

  1. Tsemppiä arkeen paluuseen <3 haluaisitko tehdä postausta siitä, miten noudatit ruokavaliota reissussa? Mitä otit Suomesta mukaan ja kokkasitko paikan päällä? Myös lentomatkojen ruokailut kiinnostaa 🙂

    • Kiitos <3 ehdottomasti teen postauksen ruokajutuista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta