Liian rankka loma?

Terveiset lämmöstä! Parin ekan päivän palamisen jälkeen kävimme ostamassa aurinkorasvaa suojakertoimella 50 😀 Joku huolehtivainen lukijani kyseli kai käytän aurinkorasvaa niin kyllä käytimme myös ensimmäisillä päivillä kolmekymppistä. Se on vaan meidän valkoisten iglu-ihmisten kirous, että nahka ei kestä aluksi nähtävästi yhtään aurinkoa palamatta. Nyt kuitenkin alkaa ihon väri muuttumaan tasaisen ruskeaksi rusinaksi! Jes!

image

Sama meno on jatkunut koko alku loman eli olemme päivittäin marssineet kylmälaukun plus muiden kassien kanssa eri beacheillä ja iltaisin ostoskeskuksissa. Eilisen illan vietimme maailman isoimmassa kauppakeskuksessa, jossa on jopa laskettelurinne sisällä 😀 Olen vuonna 2014 ollut viimeksi täällä Dubaissa ja muistin oikein tuo Emerates Mall ei ollut yhtään minun makuuni. Ihan liian iso ja ihan liian pitkät välimatkat varsinkin dieettiläiselle. Olisin halunnut hypätä pyörätuoliin ja Joni olisi työnnellyt tuon 3h, mutta ei saatu lainaksi..

image

En todellakaan halua valittaa, mutta voiko lomallakin ajaa ittensä loppuun 😀 Eilen illalla Joni huomasi pahan uupumukseni ( en ole halunnut valittaa, saati vetää ”dieetti-korttia”, että olen niin väsynyt), joten herra itse ehdotti jos tämä päivä vaan ollaan hotellilla ja tehdään kova reeni! Kyllä saatatte arvata tämä kelpasi tälle neidille paremmin kuin hyvin! Auringot imetty, sali pumpattu ja nyt alamme valmistautumaan iltaan. Lähdemme paikalliseen ”venetsiaan” juomaan limpparia ja ihan vain rentoutumaan <3

image

Päivät menevät kuin siivillä ja paljon olisi vielä nähtävää!

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Liian rankka loma?”

  1. Mä vähän korjaan hyvin kokeneena Dubainkävijänä. Emirates Mall ei ola maailman suurin kauppakeskus vaan se on se Dubai Mall missä jo kävittekin. 😊

    • Hups! Mistähän olen saannut päähäni, että tuo oli isoin 😀 Dubai Mall on parempi vaikka on sitten isompi 😉

  2. Moikka Krista! Halusin tulla kertomaan kuinka ihailtava vartalo sulla on. Olisin niin onnellinen jos mulla olisi jonain päivänä edes lähellekään yhtä timmi ja lihaksikas kroppa, ja noi jalat <3 Noh ei auta ku tehdä lisää hommia salin puolella! oon tänään lukenu sun vanhoja postauksii (myönnän ryhtyneeni sun faniksi), treenaatko jalat edelleen 3 krt viikossa? Onko jalkatreeni vaihtelevaa saman viikon aikana?

    • Moikka!

      Ihana kun tulit kommentoimaan ja noin käsittämättömän kauniita sanoja kiitos!! <3 kyllä treenaan 3x vk vieläkin jalkoja. Salille vaan ja ruokavalio kuntoon niin kroppa alkaa muuttumaan, tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta