Jalat rakoilla hampurilaisille

Huomenta Suomi! Kaksi päivää on kirjaimellisesti menty kyllä niin vauhdikkaasti, että kummankin pikkuvarpaat ovat ihan rakoilla 😀 Täällä on niin paljon nähtävää ja välimatkat ovat pitkiä, varsinkin jos hyppää taksiin ruuhka aikana. Siinä saa kyllä vähemmästäkin hien pintaan.

image
Hotellin parvekkeella voi laskeskella autoja 😀

Tässä vähän kuvia mitä olemme kerenneet tähän asti näkemään.

Marina beach oli lemppari sinne huomenna uudestaan :)
Marina beach oli lemppari sinne huomenna uudestaan 🙂
Dubai mallia nyt yhteensä 8h kierelty eikä vieläkään kaikkia käytäviä keretty kävelemään.
Dubai mallia nyt yhteensä 8h kierelty eikä vieläkään kaikkia käytäviä keretty kävelemään.

image

Hotellin sali on ollut päivittäin käytössä <3
Hotellin sali on ollut päivittäin käytössä <3
Poreallas tekee kutaa palaneelle iholle :D
Poreallas tekee kutaa palaneelle iholle 😀

image

Minulla oli eilen hiilaripäivä ja sain käydä syömässä hampurilaisaterian. Edellinen yö meni googlessa mistä voisi löytyä parhaat ja kiertelimme Dubai Mallissa pari tuntia tutkimassa eri ravintoloiden menuita 😀 Tämä timanttinen paikka mainosti itseään liukuportaissa lauseella ”kokoa itse oma hampurilaisesi”!!! Pari juoksu askelta ilosta pomppien päästiin paikalle ja palvely oli kohdillaan.

Tämä konsepti pitäisi ehdottomasti saada Suomeen! Saimme valita eri leivistä kaikkeen mitä hampurilaisemme väliin halusimme ja kuinka isoksi ne halusimme. Nainen ei meinannut uskoa, että jaksaisin syödä isoimman mallin. Tuossa on kanaa raakapainolta varmaan kilo, kananmuna, sipulirenkaat,tomaattia ja salaattia!! Maailman paras hampurilainen!! Hauskinta oli kuin söin nopeammin kuin Joni omansa ja nälkä vaan paheni 😀

image

Tänään otamme iisimmin auringon kanssa, koska olemme ”vähän” palaneet 😉

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Jalat rakoilla hampurilaisille”

  1. Saanko kysyä käytätkö jotain itseruskettavaa/ suihkurusketusta? 🙂 Miten se toimii ulkomailla kun on aurinkoa ja merivettä? Kuluuko heti pois? 😀 Haluaisin itse laittaa rusketuksen, kun lähden ulkomaille mutta en tiedä miten se pysyy ja meneekö se ihan läikiksi 😀

    • En käytä ollenkaan itseruskettavaa 🙂 todella harvoin laitan edes kuvauksiin.

    • Käytkö sitten Solariumissa tai useamman kerran vuodessa ulkomailla? Kai tiedät, että aurinko vanhentaa ihoa yhtä paljon kuin tupakointi? Aiheuttaa ihosyöpää ja muuta ”siistiä”. Toivottavasti käytät edes jotain korkeaa suojakerrointa ja syöt ihoa auringonotolta suojaavia valmisteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta