LOMA!!!!

Loma, mikä ihana tekosyy hehkuttaa tätä alkavaa viikonloppua! Työpäiväni suuntasin Töölö Gymille vetämään valmennuksen super pariskunnalle, ensimmäistä kertaa vedin reenin englanniksi, joten saa nähdä missä tulevaisuudessa työskentelen 😉

Aiheeseen eli LOMAAN! Tätä on odoitettu kuin kuuta nousevaa, koska olen painanut kirjaimellisesti täyspäiväisesti töitä! Välillä on tuntunut ettei tämä loma tule koskaan ja aika on pysähtynyt, mutta kyllähän se kello tikittää jatkuvasti. Tämä hetki, tämä fiilis kun istun kotona treenin jälkeisessä hiessä ja kesäkurpitsa on uunissa muhimassa. Tätä fiilistä ei voita juuri nyt mikään! Huomenna Joni saa arpoa sen treeniohjelman jollekkin onnekkaalle 😉

image

Huomenna on myös girls night! <3 Sunnuntaina sitten nokka kohti lentokenttää ja matka voi alkaa kohti Dubaita ja lämpöä. Olemma maanantaina aamuyöstä vasta perillä, joten ensimmäinen päivä taitaa mennä uima-altaalla ja hotellimme salilla.

Hehkun onnesta <3

 

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “LOMA!!!!”

  1. NAUTIKKAA Dubain lämmöstä ja maisemista minunki puolesta, mä pidän sit Kulosaari-/Hertsikka-akselin loskaisia aamulenkkipolkuja pystyssä sunki puolesta. 😄 Hirveä Dubaimatkakuume täälläkin, onneksi pääsenkuukauden päästä sitä helpottamaan Krabille. 😊
    Ihanaa lomaa Krista! ❤️

  2. Voiiiiiii ehinki jo ig:ssä kiittelee treenistä, mut hyvin vedit enkuks no probs 😉 NAUTI NAUTI ja tuu ihan superin ruskeena takas 😍

  3. Olisi tosi kiva kuulla sun opiskelusta personal traineriksi. Itselläni olisi kiinnostusta opiskella pt:ksi. Hyvää lomaa! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta