-20 KG!!!

Rakastan työskentelyäni Personal Trainerina! Parasta on auttaa muita saavuttamaan tavoitteensa ja olla tukena projektin eri vaiheissa. En halua tehdä tästä itseni hehkutus postausta tai mainosta! Mutta haluan hehkuttaa rakasta ystävääni ja hänen huikeita muutoksia!!  Ylpeys tästä nuoresta naisesta, joka löysi terveelliset elämäntavat ja suorastaan hehkuu energiaa! <3

Ronjan isosisko kuuluu parhaimpiin ystäviini ja olen myös  Ronjan tuntenut yli 6 vuotta eli hän on ollut noihin aikoihin teini parhaassa iässä 😉 Muistan kun minulla oli ensimmäiset kisat kultsalla 2014 ja Ronja oli myös katsomossa, taisi sillon neitiin hetkellisesti jokin kipinä syttyä. Nyt kun aika on kulunut ja teini muuttunut kauniiksi nuoreksi naiseksi on myös oman kehon arvostus selvästi tullut tärkeämmäksi! Ronja lähetti minulle eilen muutoskuvansa ja purskahdin itkuun, onnesta! Olen niin onnellinen kun nään muutoksia ja sitä onnea mitä nämä muutokset saavat ihmisessä aikaan <3!!!

Kaunotar <3
Kaunotar <3 -20Kg !!!

Kun tarpeeksi on vahva henkiesti alkaa se näkyä myös fyysisesti. Ei ainoastaan peilikuvan muuttumisena vaan ilona, energiayytenä ja onnena omassa vartalossaan! Tein näille sisaruksille  ruokaohjelman marraskuussa. Ohjelma ei ollut super niukkaa dieettilappu vaan terveellistä, säännöllistä syömistä kera vitamiinien ja riittävän veden. TÄSSÄ kiitos seisoo!!

Ronjan sanoin:

Kuvien väli on melkee 2 vuotta. Muutos alkoi 5,5v parisuhteen loputtua :D. Ja sillon päätin et nyt tai ei milloinkaan niin ylimääräiset kilot veks. Hankin salikortin ja rupesin liikkumaan säännöllisesti.

Salilla käyminen tuntu aluks ihan kauheelta pakkopullalta ja tuli vedettyä aina veren maku suussa. Seurauksena motivaatio aina välillä hävis ja tuli pidettyä salitaukoja. Joskus oli melkeen kuukaudenkin tauko. Taukojen jälkeen kun sain taas itteni raahattua takas salille niin treenin jälkeen huomas selkeesti ettei ollu vähää aikaa käynyt koska olo oli niin paljon parempi.

Nykyään ajattelen salille lähtiessä että vitsi kohta mulla on taas niin freesi olo😊 Mitään erikoista ruokaohjelmaa sillon ei ollu, mutta tuli syötyä perus terveellistä ruokaa (paitsi nyt, sun ohje👌) 10 kilon pudottua ja huomattua tuloksia, iski motivaatio ja halu karistaa vielä lisää

. En missään vaiheessa oo ajatellu tätä diettinä vaan elämäntapamuutoksena. Tai olihan toki monet krapula sunnuntaina ajatukset että ”nyt maanantaina taas alkaa terveellinen elämä”😂 Nykyään on paljon paljon energisempi olo ja nautin salilla käymisestä ja varsinkin sen jälkeisestä fiiliksestä👌Tuli sillon joskus 2 v sitten asetettua ihanne paino ja sen saavutettua  tein uuden tavotteen. Vielä -8 kiloa pois niin oon todella tyytyväinen.

Uskokaa itseenne ja tehkää terveellisiä valintoja jo tänään!

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “-20 KG!!!”

  1. Heippa! Sanoit että juot noin 5-6litraa vettä päivässä, entäs nyt kisadietillä kuinka paljon juot vettä?

    • Juon aina 4-5 litraa siksi käytän myös paljon suolaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta