Nimi listalla

Miltä nyt tuntuu kun nimi on listassa ja päätös ”lopullinen”? Tosiaan lauantaina olin FitFarmin päämajalla. Treeneihin ei tullut muutoksia ja hiilareiden syklitystä vain muutettiin. Huomenna onkin taas hiilaripäivä, jolloin saan napani täyteen pitkin päivää puuroa ja riisiä <3

image

Sanoinkin Harrille, että en ole vielä ilmoittautunut kisoihinkaan. Olen tietoisesti halunnut pantata ilmoittautumista, koska halusin valkkujen ensin näkevän kuntoni livenä. Onko tämä nyt lopullinen kisapäätös? Ei ole. En edelleenkään halua nousta lavalle, jos näyttää ettemme saa kireämpää pakettia kuin syksyllä. Minun kohdallani sen näkee vasta päivää ennen kisoja, koska olen niin herkkä keräämään myös nestettä. 😀

Joku voi ajatella, että sittenhän ”turhaan” diettaan jos en edes lavalle nouse. VÄÄRIN! Inhoan koko dieetti sanaa! Mielummin käytän kisapreppiä. Olenhan ”dieetillä” jatkuvasti, punnitsen ruokani offilla ja kisakaudella. Nyt vaan jää kaikki ylimääräiset grammat ja herkut pois. Valmistaudun siis kilpailuihin kaikilla voimillani ja katsotaan mihin se kunnon suhteen riittää. Olen jo  niin ”monesti” kilpaillut etten halua tuoda lavalle enää samaa pakettia, vaan parantaa kisa kisalta. Tuottaako siis tämä ilmoittautuminen paineita kun nimi on listalla? Ei. En aijo tällä kisakaudella seurata kilpasiskojani vaan teen omaa juttuani täysillä ilman huuteluita ja sitten kisaviikonloppuna katsotaan mikä on tilanne 😉

image

Tämä on ennemmin todella helpottava kisapreppi kaiken suhteen. Aika on lyhyempi, kunto siistimpi ja paineita kisan suhteen ei ole. Ehkä tämä onkin avain kireämpään kuntoon ilman stressiä? Aika näyttää! Ja onhan se mukava olla hyvässä kunnossa kun kesä ja meillä toukokuun Barcelonan reissu odottaa.

Jos siis sinullakin on tavotteena painonpudotus, suosittelen lämpimästi laittamaan puntarin takaisin kaappiin piiloon. Se aiheuttaa joillekkin kuten minulle vain turhaa stressiä! Kyllä se paino tippuu, kun tekee ohjeiden mukaan. Paremminkin kun et ota stressiä siitä hitsin vaa’asta! Peilikuva on paras mittari <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Nimi listalla”

  1. Nyt on ainakin tosi helppo päästä top 6 joukkoon, koska suurin osa viime syksynä sarjaasi osallistuneista top 6 ei osallistu keväällä/koko vuonna kisoihin. Eli periaatteessa voisit syksyn kunnollakin hyvin päästä kärkeen 🙂

    • Aina on uusia kovia uskon/toivon niin! En halua mennä metsästämään top 6 paikkaa vaan parempaa omaa kuntoa 😉 vaikka olisin ainoa kilpailija ei se riitä vain kunto merkitsee itselleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta