SÄ KYSYIT MÄ VASTASIN

Mikä on suosikki urheilukauppasi?                                                                                          Ehdottomasti BODY ACTION, josta saa vielä tämän kuun loppuun -15% alea koodilla SEUNABDA15, poislukien Gasp & Better Bodies -valmistajien tuotteet, sekä jo alennetut tuotteet (outlet & kampanja) ja lahjakortit.
Voimassa 31.1.2016 asti. <3

Mikä oli unelma-ammattisi 10 vuotta sitten?          
Olen koko nuoruuteni halunnut poliisiksi!

Mitä superfoodeja käytät?            
En käytä ollenkaan superfoodeja, kana kanana Bullin sanoin 😉

Luetko kirjoja? Jos luet niin mitä suosittelisit?            
Olen super huono lukemaan kirjoja, taitaa johtua siitä kun siihen pitää keskittyä niin pitkäksi aikaa 😀 Yhden kirjan luin kisalomalla. Paras kirja nimeltä paras.

Missä näet itsesi 5.v kuluttua?        
Toivon, että olisin perheen äiti <3
Unelmien matkakohde?       
LA ! Sinne saatamme ensi talvena suunnata 😉
Miksi olet halunnut muutosta ulkonäköösi kirurgisesti?                                                                        Voin tehdä tästä aiheesta erillisen postauksen. Vuonna 2011 minulta löydettiin kasvaimia rinnoista, jotka poistettiin.
Milloin lapsien aika?                      
Heti, kun olemme asettuneet isompaan asuntoon ja fiilis olisi oikea rauhoittumiseen 😉
Uskotko tulevaisuuteen Jonin kanssa?              
Ehdottomasti uskon! Kaikilla pareilla on omat vaikeudet, mutta niistä selviäminen yhdessä todistaa ainakin minulle suhteen vahvuudesta!
Mikä sai sut lähtemään mukaan fitnesskisoihin?    
Suomeen v.2011 rantautui laji nimeltä bikini fitness ja päätin että jonain päivänä minä astun lavalle! Rakastan esiintymistä se on varmasti yksi syy!

image

Kuka lajisi edustaja on idolisi?                    
Natalia Melo!

Millaiseen ”klikkiin” miellät itsesi, tyyliin suositut / nörtit / kovikset?                                                             En kyllä kovis ole enemmänkin pehmis, joka itkee pienemmästäkin. En ole koskaan ollut suosittujen tyttöjen kerhossakaan. Enemmän sivulta seuraava, mutta kun nään sauman haluan loistaa itse 🙂 Välillä siis teletappi, jota kukaan ei tunnista ja toisinaan fitnessmalli pikkuruisissa bikineissä 😀

Unelmatyö?        
Haluaisin olla radiojuontaja 😀

Miten vanhempasi/lähipiirisi on suhtautunut alussa ja nyt tähän sinun harrastukseen?                     Parhaan tuen saan Jonilta, vahemmiltani ja rakkailta ystäviltä! Kaikki kannustavat jatkamaan jos itse haluan! Äitille oli paljon raskaampi paikka SM-kisojen pettymykseni kuin loppujen lopuksi minulle itselleni. <3

Mitä liikkeitä sun jalkareenit sisältää?:)
Eri kyykkyjä, pakarapotkuja, loitonnus, lantionnostoja ym 🙂

Miten suosittelisit treenaamista nuorelle 13-18v?
Kasvavan nuoren kannattaa harjoittaa lihaksistoaan pienemmillä painoilla ja pidempää sarjaa. Ei maximivoimaa 🙂

Minkälainen ruokavalio olisi mielestäsi hyvä tämän ikäiselle kohtuullusesti liikkuvalle?                                Säänöllinen 3-4h välein ruokailu, ruokaympyrän mukaan 🙂

Miten syöt ns. normipäivinä?                              
Syön melkein vuoden ympäri samoja ruoka-annoksia koot vaan vaihtelee.

Miten valmistaudut sun tuleviin treeneihin?              
Menemme aina Jonin kanssa kotiin ottamaan 30min päikkärit, jotta jaksamme. Automatka on yleensä hiljaista kun kummatkin keskittyy omaan reeniinsä. Kotimatkalla on sitten spekuloinnin vuoro 😀

Muistaakseni katsoit aina sen yhden tietyn motivaatiovideon, onko muita tapoja?                          Katson aina saman videon jos se ei teho aukee ig ja sieltä selailen pari kuvaa, jotka motivoivat!!

Treenikassin sisältö?                  
Hahah! Nyt en ees viitsi paljastaa kuinka paljon turhaa roskaa kannan mukanani 😀 Kaikki vanhat kuitit, paperit ym. Nyt on muuten pakko siivota se kassi!

image

Mitä lisäravinteita käytät, entä vitamiinit?  
Käytän Fitfarmin lautausjuomaa, bcaa ja Scitecin lihaproteiinia, CLA, Omega. Vitamiineja, C, monivita, D, mangesium!

Mistä ostat yleensä sun vaatteet, ne on aina niin ihania? 🙂                                                                          Suurin osa mun vaatteista on Body Actionilta, mutta ostan myös perus ginasta ja bik bokista.  Ostan myös vapaa-ajan vaatteeni pitkälti ulkomailta 🙂

Kerro muutama fakta itsestäs joita me ei vielä tiedetä!                                                                             Hmmm.. Tää on vaikee 😀 Jos kerran puolessa vuodessa vaihdan viihteelle, menee se yleensä överiksi ja sit mennään ison maailman malliin!

image

Voitko kertoa jonkun selkeän hiit-treenin? Ihan käytännössä ajat ja muu sellanen että miten se toteutetaan 🙂        
Voin tehdä erillisen postauksen tästä aiheesta 🙂

Treenaatko isoilla painoilla vai enemmän pumppaavan tyylisesti?                                                 Offilla sekä-että ja kisadieetillä pitkää sarjaa.

Onko sun mielestä väliä tekeekö aerobisen aamulla tyhjällä mahalla vai illalla? Entäs jos sitä ei tee tyhjällä mahalla aamullakaan?        
Jos tekee tasasykkeisen aamuaeroobisen mielestäni se kannattaa tehdä tyhjällä mahalla. Intervallin voi tehdä mihin tahansa aikaan päivästä.

Missä muodossa teet aerobiset?        
Kaikki aerobiset teen intervalleina.

Mikä on sun perus ruoka, vaikka päivällinen?  
Riisi/pasta/riisikakku/puuro/peruna, liha/kala/kana, oliiviöljy ja paljon vihanneksia 🙂

Tämähän oli kivaa vastata teidän kysymyksiinne 🙂 Toivottavasti tekin tykkäsitte! Nyt painun niille päikkäreille, jotta illalla jaksan tehdä kovan jalkatreenin! Boom!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “SÄ KYSYIT MÄ VASTASIN”

    • Why do we fall video youtubessa 😉 käy kattomassa!

  1. Moikka! Minkä merkkiset, ja mistä on ostettu nuo valkoiset kuulokkeet, mitkä sulla on päässä esim tossa edellisessä videossa, minkä oot laittanut? Onko ne bluetooth? Voitko suositella niitä, onko ne hyvät salilla treenikuulokkeiksi, ja missä hintaluokassa ne ovat?

    • Joni tilas noi kuulokkeet mulle ulkomailta kun ei myyty enää suomessa. Sonyn merkkiset 🙂 ihan super hyvät!!on bluetooth ja kaijutin joten voin puhua puhelimeenkin noilla 😀 200e pintaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta