Kevään tavoitteet

Vuoden ensimmäinen etappi on itselleni kevättalvi. Olenkin suunnitellut omia ympäripyöreitä tavoitteitani, vaikka olenkin alkanut ottaa enemmän asennetta ” go with the flow” 😉

Tämän kevään ehdoton ykköstavoite minulla ja Jonin on tehdä paljon töitä, jotta saamme mahdollisimman paljon rahaa säästöön. Keväällä olisi tavoite muuttaa isompaan asuntoon ja laittaa tämä asunto vuokralle. Toinen syy rahan säästämiseen on, että halutaan kylmästä lämpimään ja mieluusti mahdollisimman pitkäksi aikaa! Viime vuonna Filippiinien-reissu oli niin upea, että pitäähän se kokea ainakin kerran vielä elämässä! Nämä pitkät reppureissut eivät ole mielestäni enään mahdollisia, kun on lapsia.  Ei olisi pieneen mieleenkään tullut viedä lapsia Filippiineillä kaikille saarille missä kävimme!

Kesämökki <3
Kesämökki <3

Siis nämähän ovat ”pinnallisia” tavoitteita ! Tietenkin tavoite on pysyä terveenä yms yms 😉

Kisadieetti.. Tällähetkellä ainakin elän vaan normaali arkeani, ilman mitään paineita ja hirveempiä odotuksia. Ei ole kisakipinä vielä syttynyt ollenkaan. Moni on kysynyt miten laitan tukan/meikin/bikinit. Totta puhuen en ole vielä miettinyt 😀 Umpulle laitoin viestiä, koska jos lavalle menen haluan ehdottomasti häneltä stailauksen <3 En ole itseasiassa edes ilmoittautunut vielä kisoihin, joten viimeistään ensi viikolla pitäisi se myös hoitaa.

Haluan viettää kaiken vapaa-aikani  rakkaitten kanssa. Siinä on myös tavoitetta kerrakseen, koska esimerkiksi kotoa lähteminen ei ole aina itsestäänselvyys meikäläiselle 😉

Katsotaan lähempänä kesää mitkä on uudet suunnitelmat ja onko tarpeeksi jo säästössä. Ei saa kuitenkaan tulla ahneeksi!!

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Kevään tavoitteet”

 1. Olipa kivoja tavotteita, täältä löytyy vähän samanlaisia !
  Tsemppiä tähän vuoteen ja kiitos kivoista positiivisista postauksista, näitä on aina mukava lukea ! 🙂

  • Moikka!

   Kiitos itsellesi kun kommentoit <3 ihanaa talvea sinnekkin!

 2. Kuulostaapa kivoilta tavoitteilta nuo matkasuunnitelmat! Minne päin olette miettineet reissua ja miten pitkäksi aikaa?

  • :)) Aasiaan varmaan thaimaa/filippiinit/indoneesia. Ei olla mitään lyöty lukkoon. Kumpaakin kiinnostaisi myös jenkit, mutta siihen reissuun pitäisi säästää yli vuosi jos meinaa 2kk olla lomalla vaan ja lennellä eri paikkoihin. Filippiineillä meillä taisi olla 12 eri sisäistä lentoa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta