Super perjantai

Olen ollut tänään todella tehokas, ainakin omasta mielestä! Aamusta kello soi aamulenkille ja sää oli kuin morsian! Lenkin jälkeen laitoin puuron ja munat kiehumaan ja vein lakanat pesuun! Kun odotin puuron jäähtymistä kerkesin oikein mainiosti pyyhkiä suurimmat pölyt tasoilta 😀

image

Aamupala syöty ja eikun läppäri auki ja FAF loppytyön kimppuun. Onneksi olen tehnyt sitä pikku hiljaa tässä 1kk aikana, joten ei ollut kauhea paniikki saada sitä valmiiksi tämän päivän aikana! Nyt se on valmis palautettavaksi, ai että yksi etappi vähemmän! Helmikuussa on vielä loppukokeet ja sitten olen virallisesto Personal Trainer;)

image

Lähdin pitkästä aikaa Töölö gymille treenaamaan. Olemme joulusta saakka käynneet Jonin duunin salilla. Siellä on uudet laitteet ja montaa ihmistä ei ikinä ole ollut meidän lisäksi. Vaihtelu kyllä on virkistänyt jos totta puhutaan. Nyt oli kuitenkin ihana palata koti salille ja yllättävän paljon siellä oli porukkaa. Johtuukohan tästä Tammikuusta!? 😉

Yritin saada videoitua treenejäni videolle, mutta tällä viikolla se ei ole oikein luonnistunut. Näätte nämä kämmit sitten sunnuntaina!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta