Parisuhde opettaa

Pienet unet vaikka treenin jälkeen?
Pienet unet vaikka treenin jälkeen?

Miten ihmeessä pystyy motivoimaan itseään pimeyden ja kylmyyden keskellä!? Myös minulla on välillä motivaatio hakusessa varsinkin jos on ollut pitkä päivä töissä ja joutuu juosten mennä paikasta toiseen! Välillä tuntuu, että olisi helpompi vaan nostaa kädet pystyy ja todeta ”en jaksa enkä aijo jaksaa”. Omalla kohdallani tämä kiukku omaa kalenteriani kohtaan kestää yleensä sen ajan kunnes saan ruokaa 😀 Nälkäisenä kaikki tuntuu haastavalta!

Ennen Jonia minulla oli kaikki viikon menot tiedossa kalenterissa oikeastaan tunnin tarkkuudella. Voin kertoa kun herra Motivaatiomies astui 1,5 vuotta sitten kuvioihin oli ”pieni” shokki sopeutua hänen aikatauluihinsa, kun EI OLE mitään aikatauluja vapaa-ajalla! 😀 Se oli kirjaimellisesti go with the flow. Tästä tavasta olen kyllä henkisesti hyötynyt todella paljon vaikka välillä tulee kiukku, kun en saa herrasta selvyyttä monelta menemme esimerkiksi salille. Tänään olin suunnitellut, että menen suoraan töistä salille, jotta illalla kerkeän tekemään koulun lopputyötä ja  duuneja. Olin aivan varma vielä 15min aikasemmin, että näin tulisi tapahtumaan! Töistä päästyäni päätin kuitenkin mennä kotiin ottamaan unet, koska halusin mennä fiiliksen mukaan 😉 Nämä 0,5 h unet tekivät ihmeitä ja kyykky kulki paremmin kuin hyvin! Ja nyt alan tekemään kotona hommia täydellä virralla!

image

En tiedä kuinka moni teistä tietää miten hyvältä tämä tuntuu, kun ennen tiukkaa aikataulua noudattaneena voi kehittyä ja vaihtaa suunnitelmia lennosta! Vanha kettu oppii uusia temppuja jos vaan asennoituu niihin oikein!

Huomenna olenkin kotona hommissa, kun näitä firman ja koulu hommia riittää! Illalla on tyttöjen ilta ja menemme Jokereiden lätkämatsiin katsomaan, kun Karla tanssii <3!!!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Parisuhde opettaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta