Nälkä…

Ensimmäinen kisadieetti päivä on takana ja varsin nälkäisenä alkoi päivä kaksi. Jos seuraat minua snäpissä varmaan naurat mun kurkkupäivityksille 😀 Joku voi kauhistella mihin tyttö olet ryhtynyt jos jo nyt on nälkä..

Totuus on kuitenkin se, että tässä on ollut paljon pyhiä, joka on tarkoittanut suhteellisen paljon myös herkkuja ja jättimäisiä ruoka-annoksia. Tämä taas johtaa vatsalaukun venymiseen 😀 Teen tätä jo niin monetta kertaa, että tiedän tämän kestävän pari ensimmäistä viikkoa, jonka jälkeen helpottaa!

Itselläni nämä kaksi ensimmäistä viikkoa on aina henkisesti myös ”pahimmat”, koska tämä kauhea nälkä yllättää aina yhtä pahasti 😀 Päätinkin tänään taas laittaa aivot narikkaan ja tehdä tätä päivä ja reeni kerrallaan.

image

Onneksi saan syödä vihanneksia rajattomasti, joten kurkkuja ja tomaatteja menee useampi päivässä. Huomenna on onneksi ensimmäinen hiilaripäivä! Kurkuista puheenollen eilen S-marketissa oli kotimaiset kurkut 0,99/KG!! Menin ostamaan sitten 5kg kurkkua 😀

Huomenna on salista vapaa-päivä ja pääsen juoruamaan rakkaan ystäväni luokse, arjen luksusta <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Nälkä…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta