Vain mun tuurilla

Onko muuten kukaan huomannut tuota pakkasta ja kuinka p*rkeleen kylmä ulkona on? Jos ei niin mä ainakin olen lukenut siitä facebookista, igstä ja snäpit ovat olleet monella pakkasen puolella, myös minun 😀 (kseuna)

Torstai aamuni alkoi oikein mainiosti, kun lähdin -27 asteeseen kohti bussipysäkkiä. Huomasin heti, että siellä oli enemmän porukkaa kuin yleensä. No siinä odottelimme oikein ihanassa merituulessa BUSSEJA, mutta ei näkynyt yhtäkään ja en todellakaan asu missään korvessa vaan meiltä pitäisi mennä 4-5 eri linjaa, mutta ei torstai aamuna.. Muut lähti siitä kohti metroasemaa ja me jäimme yhden mummon kanssa vielä kärsivällisesti odottamaan. Lopulta oli pakko luovuttaa, koska en tuntenut enää poskiani. Mummo jäi vielä sinne, toivottavasti et pakastunut <3

image

Sieltä kotiin lämmittelemään ja suunnittelemaan miten pääsen töihin.. Tilasin taksin se tuli todella nopeasti. Heti taksiin hypätessäni tajusin, että kuski ei ole hiljaisemmasta päästä vaan höpötti kaiken maan ja taivaan väliltä. En ymmärrä miten hän ei huomannut, että mulla oli pikkasen hermo kireällä ja en todella ollut juttutuulella.. Hän jopa kysyi ”onko sulla lapset jo koulussa?” Vastasin vaan ”ei ole vielä, koska ne eivät ole vielä syntyneet”.. 😀 Tuota jäin miettimään, koska Jonin mielestä näytän teletapilta, enkä voi pelata edes pelikoneita ettei minulta kysyttäisi papereita 😀

Pääsin työpaikan pihalle ja taksin maksupääte ei toiminut.. Lähdimme lähimmälle automaatille ja varmistin vielä, että taksikuskilla on rikkoa rahaa vastaus oli ”tuota minulla ei ole yhtään käteistä”. Oikein mukava, jouduin vielä menemään kauppaan rikkomaan rahan tasarahaksi. Lopulta pääsin töihin ja sain kaikilta kunnon naurut, koska vain minulle voi tapahtua näin.

Mites teidän pakkaset ovat sujuneet?

Huomenna aamupäivästi tulee VIDEO VOL 1 ja iso paljastus! 😉

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta