Lajin vaihto

Pienestä saakka olen ollut myös kova penkkiurheilun ystävä! Varsinkin joka kevät, kun jääkiekon MM-kisat lähestyy!! Pikkuleijonien pelejä olemme nyt katsoneet isommalla porukalla ja voin kertoa, kun minä ja pojat karjutaan niin desipelit nousee hurjiin lukuihin 😀 Kun lätkää katsotaan olen yksi pojista <3

Voitto kotiin!
Voitto kotiin!

Tämä tunteella eläminen jääkiekkoa katsoessa on periytynyt isältäni! Teininä olin isäni kanssa katsomassa Karjalaturnausta ja muistan ikuisesti kommentin ” ei sun kanssa kehtaa enää tulla tännekään, kun huudat ja kiroilet niin paljon” 😀 Tunteella tunteella, puhdas leijonasydän sykkii <3

Eilisessä pelissä hikoilin huutamisesta ja pomppimisesta paitani ihan märäksi. Sykkeet varmaan 120-130 paikkeilla, joten penkkiurheilu kunniaan.

Ja tänään on jännät paikat!!! Ihan kädet tärisee, kun alan miettimään illan ottelua. Luotto on kova ja uskoisin, että torilla tavataan 😉 Kai kaikki katsoo tänään, kun pikkujellonat voitta MM-kultaa!!??

Tänään vaihdan lajini penkkiurheiluksi!

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Lajin vaihto”

  1. Jes! Juuri näin 😀 Pitää käydä oma treeni pois alta ennen illan kohokohtaa. Voitto kotiin tänään!!! t. Kans yks penkkiurheilija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta