Miten treenaan?

Huomenna on vuoden ensimmäinen maanantai! Joten salit tulee olemaan tupaten täynnä uusia innokkaita treenaajia ja sehän on loistavaa! Toivottavasti mahdollisimman moni myös jatkaa treenaamista säännöllisesti, nimittäin siihen jää koukkuun! 😉 Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat totuttelemista, mutta sen jälkeen et osaa enää mennä sohvalle makaamaan vaan salin ovi aukeaa mielummin!

_W9U7239

Miten minä treenaan ofiilla?

Treenijakoni on offista tai dieetistä huolimatta suhteellisen sama. Treenaan salilla viisi kertaa viikossa ja aeroobista on 3-4 kertaa viikossa. Tykkään tehdä aeroobista luonnossa, koska siellä saan paljon ”hyviä” ideoita ja samalla saan soiteltua päivän tärkeimmät puhelut rakkaille ystävilleni <3 Monesti sovimme ”aeroobistreffit” puhelimitse, koska yksikään ystäväni ei asu ihan näillä kulmilla :/

Kisakaudella treenaan myös salilla viidesti, mutta aeroobisen määrä nousee. Nyt kun alkoi minullakin kiristely kausi teen aeroobiset aamuisin joko kotona crosserilla tai ulkoillen lenkkipolulla. Vihaan tehdä aeroobista, jos siinä ei tule hiki. Pakkasella ulkona kävellen ei tule, joten teen mielummin sisällä kunnon vaatekerros päällä 😉

Ensi viikon sunnuntaina alkaa videoblogini VOL 1, jonka jälkeen teen viikottain koostetta teille treeneistäni, ruokailuista ja normaali elämästäni. Miltäs tämä kuulostaa? <3

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Miten treenaan?”

  1. Moikka Krista! Ootan innolla videopostauksiasi! Olisi kiva jos voisit kuvata jotain kokonaisia salitreenaamissta, esim jalkapäiväsi?:)

  2. Hei! En ole mikään fitnessammattilainen vaan ihan sivusta seuraaja, mutta minua on jäänyt parista viime tekstistä hieman ihmetyttämään tämä sinun kiristelysi, jonka siis tässäkin tekstissä mainitset. Olen lajia seuratessani esim muista blogeista ymmärtänyt, että kisapainossa olisi aika epäterveellistä olla, ja kaksi kiloa tuntuu ainakin minusta todella vähältä (viime tekstistäsi ynmärsin siis että sen verran sinulle on tullut lisää kisoista). Aiotko siis kisata pian uudestaan vai miksi kiristelet?

    Hyvää tammikuun jatkoa!

  3. Aerobinen, ei aeroobinen. Kuinkahan monella teistä bloggaajista on lukihäiriö, kun ainakin kolmen teksti on ihan järkyttävän huonosti kirjoitettua

    • Ootkos miettinyt että mitäs jos heillä onkin lukihäiriö? Hienoa jos sun elämän suurin murhe on toisten oikeinkirjotuksen syynääminen. Eikö olisi kivempi kommentoida jotain positiivista ja jättää negatiiviset asiat huomioimatta?

  4. Oot kaunis nainen 🙂 ”Tulevaisuudessa haave on pienestä yrittäjästä kulkea isäni jalanjäljissä vähän isommaksi yrittäjäksi.” Mitä tää meinaa onko sun isällä joku menestynyt yritys?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta