Nyt alkoi kevennyskausi

Tammikuu monelle tarkoittaa tipatonta ja kuntokuurin aloittamista, myös minulle! Paino on noussut kivasti näiden pyhien ansiosta ja olen kyllä todella hyvällä omatunnolla syönnytkin ja ottanut nämä kilot vastaan.

Näin Offseasonilla voikin paino nousta, mutta rajansa kaikella. Mielestäni se raja menee siinä milloin itsellä on hyvä olla! Minulla nämä plus 2kg on tuonnut hankalan olon. Suurin osa tuostakin on vain vettä ihon alla ja lähtee nopeasti, mutta onhan se inhottavaa kun housut ei istu ja ihoa kiristää.. Nyt loppu!

image

Kuukaus ainaa olla rantakunnossa ja nyt alko tipaton ja herkuton! Ja saa nähdä kuinka paljon taas innostun sen tuomasta energisestä olosta jos vaikka jatkaisin sitä ihan pitkälle kevääseen 🙂

Kuinka moni on alottanut tipattoman sekä kuntokuurin?

Ensi viikolla mulla on kaikki aeroobinen pois kuvioista ja treenit tehdään todella kevyesti. Sitten viikolla kaksi aloitetaan boom boom rokki soimaan! Odotan innolla tätä kevyttä oloa ja haluan ehdottomasti motivoida myös teitä aloittamaan nyt jo kesäkunnon tavoitteleminen! Mitä hitaammin painoa tiputtaa, sitä paremmin kunto pysyy myös siistinä! Jonikin sanoi tuossa toissapäivänä, että mitäs muutakaan tekemistä näin talvella on kuin käydä salilla 😀 Totta!

image

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Nyt alkoi kevennyskausi”

  1. millä treeni jaolla sä treenaat ja kui monta kertaa viikossa? teetkö aerobista offilla? ja millainen sun perus ruoka jako ja valio on haluisin tietää tarkemmin 😊 tee postitus sun päivän ruuista ja noista kuinka paljon teet salia viikossa yms..

  2. Kun tota sun kroppaas kattoo ni ihmettelenpä vaan miten tuohon ei voi olla tyytyväinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta