P*skan määrä on vakio

Identiteetti, vuosia takaperin en edes tiennyt tai voinnut ymmärtää mitä tuo hieno sivistyssana tarkoitti. Miten joku voi ”kärsiä” identiteetti kriisiä?

Eilen soitin verottajalle, saadakseni selvitystä toiminimeni verotuksesta, koska hoidan itse kirjanpitoni. Sain todella törkeää asiakaspalvelua ja hetken sitä kuunneltuani räjähdin: ”en todellakaan tänne soita kiusallaan kysellen vaan haluan hoitaa nämä veroasiat kerralla oikein, jotta vältyn mahdollisilta sagtioilta”. Meni kyllä kirjaimellisesti koko ilta pilalle moisesta käytöksestä. Tiedän, että kuulostin tyhmältä kun moneen kertaan varmistelin asioita, mutta prkl kun ei oo verottajan sanasto ihan päivänselvää meikäläiselle.

Tänään aamulla herättyäni nämä samat raha asiat pyörivät kaalissani.. Joni helpotti tilannetta, kun lupasi alkuvuodesta lähteä mukaani verotoimistoon, jotta asiat selkeytyvät. Ei en suinkaan ole stressaaja 😀

Dieetillä oli niin helppoa, kun ei jaksanut murehtia :D
Dieetillä oli niin helppoa, kun ei jaksanut murehtia 😀

Seuraavaksi aloinkin miettimään ”mita haluan tehdä isona?”. Pitäisikö vielä lähteä opiskelemaan lisää? Pitäisikö painaa vielä enemmän töitä? Mitä pitäisi tehdä? Tämä sama toistuu joka vuoden vaihtuessa ja mitä vanhemmaksi tulen sitä voimakkaammilta nämä identiteetti fiilikset tuntuu. En varmaan ole ainoa?

Laitoin päivällä Jonillekkin paniikki viestiä ”mitä mun pitää tehdä mun elämällä!?!” Meistä viisaampi osapuoli taas osasi rauhotella, koska tietää että minä pihipaska stressaan aina rahasta. ”Vaikka olisi rahaa kun roskaa, tulee seuraava murheen aihe, joten ei murehdita <3” Näinhän se on murheen määrä on vakio.

Taas on tullut ystäviltäkin pientä vinkkiä, että RAUHOTU! Ei tainnut tollanen joulun välipäivät muo rauhottaa vaan tarviin pidemmän irtioton! Ja sitähän on tiedossa, kun pääsemme Dubaihin!

Jos 30.12.2016 kirjoitan taas samasta aiheesta, on kirjoittajassa vikaa 😀 Kyllähän vuodessa nämä asiat on ratkaistava!

<3

 

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “P*skan määrä on vakio”

  1. Oletkohan saanut puhelimen päähän saman jäkättäjän kuin minä? Uudessa pätkätyössä alottaessa tarvitsin joskus uutta verokorttia, mutta olin hukannut nordean avainlukulistan enkä päässyt pankkitunnuksilla kirjautumaan verosivuille ja tulostamaan uutta korttia. Päätin hoitaa asian puhelimitse, ja sain selityksestäni huolimatta kuulla 500 kertaa kuinka tämän olisi voinut hoitaa netissä, tämä on ajanhaaskausta ja jäkäjäkä, kaikki oli minun syytäni ja jouduin itsekin jo korottamaan ääntäni takaisin. Kaupan päälle se akka lähetti vielä työpaikalleni väärän verokortin, joten seuraavasta palkasta meni sitten iiiso prosentti veroihin. Lienekkö tehnyt tahallaan, koska haaskasin hänen kallista aikaansa, kun kehtasin hoitaa asiat vanhanaikaisemmin.

    • 😀 Varmaan olet saannut saman virkailijan puhelimen toiseen päähän.

  2. Heippa.

    Suosittelen tutustumaan Wordin oikolukuohjelmaan. Pienellä vaivalla saisit karsittua suurimman osan kirjoitusvirheistä pois. Ota tämä siis rakentavana kritiikkinä blogillesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta