Lahja lahjasta

Mistä se johtuukin, kun joka aaton jälkeen tulee ns. joulukrapula. Kun lahjat on avattu ja tuntikausia syöty niin, että kaikki vaatteet räjähtää päältä ja hiki valuu pelkästään istumisesta tulee joulukrapula. Ei jaksa kuunnella joululauluja, ei syödä jouluruokaa, ei glögille, kynttilät kaappiin 😀

Eilen olimme vanhempieni luona aamusta. Söimme, nauroimme vatsalihakset kipeiksi, teimme pipareita ja kävimme haudalla. Sieltä illaksi suuntasimme Jonin isovanhemmille johon suku oli kerääntynyt. Lisää syömistä ja lisää lahjoja <3

Uudet kengät <3
Uudet kengät <3

Aattoaamu oli kyllä koko joulun ihanin! Lähdin aamusta hiljaa lenkille ettei J heräisi. Tulin takaisin niin pari pakettia oli kirjaimellisesti PIENEN kuusemme alle ilmestynyt. Sieltä löytyi pitkään kuolaamani pinkit Airmaxit ja Dubain reissulle shoppailu rahaa!!

Muistatteko kun pähkäilin Jonin joululahjaa. Olin tehnyt kortin, jossa luki ”Ihanaa Joulua ja onnea uuteen vuoteen, koska sitä mun kanssa tarviit <3 Me lähdetään toukokuussa BARCELOONAAN!!!”

Rakastamme matkustelua ja kuulemma oli paras lahja tähän saakka. Nauroimme sitä miten synttäri, joulu, vuospäivälahjojen ostaminen tulee vaikeutumaan ja varsinkin kallistumaan jatkuvasti, koska kummatkin vaan nostaa rimaa lahja lahjalta 😀 Mun synttärilahja Dubaihin ja Jonin joululahja Barceloonaan!

Nyt olemme salilla sulattamassa joulukinkkua ja kaikkea muuta mitä tuli suuta alas tungettua! Onneksi sain anopilta Polarin m400 sykemittarin lahjaksi, joten voi realiajassa seurata kinkun palamista 😀

Ihania ja rauhallisia pyhiä kaikille ja nauttikaa toisistanne <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta