Projektin päätös

Elokuun 20 päivä elämäntapamuutos alkoi yhdessä Jennan kanssa ja nyt se jo päättyy, siis elämäntapa mitä opeteltiin jatkuu, mutta pikkuhiljaa minun on astuttava sivuun ja valmentajan rooli muuttuu pelkäksi facebook kaveriksi <3 Tiedän, että Jenna pärjää loistavasti ilman minuakin! Olemme antaneet nimittäin hänelle oikeat avaimet.

Tästä kaikki alkoi!
Tästä kaikki alkoi!

Jennan oma kirjoitus:

Elämäntapamuutos-remontti päättyy jouluun, kuten tiedossa oli. Mun rehelliset fiilikset tällä hetkellä on ihan älyttömän hyvät, mutta samalla niin haikeat. Tää koko projekti meni loppujenlopuks ihan hujauksessa. Aika vaan juoksi, mutta muutoksia tapahtui!
Painoa lähti projektin aikana -14kg. Mulla on ollut koko ajan todella virkeä olo, lukuunottamatta marraskuussa kahta viikkoa, jolloin olin todella väsynyt. En niinkään fyysisesti, mutta henkisesti. Pimeä syksy teki tehtävänsä tänäkin vuonna.
Aina kun väsymys tai motivaation puute iski, mä hoin itselleni; ”muistatko miksi teet tätä? Itseäsi varten. Parempaa oloa varten” ja siitä sai taas jaksamista jatkaa.
Mä saan olla Kristalle ja muille tässä projektissa mukana olleille enemmän kuin kiitollinen. Ilman näitä ihmisiä mä en olis tähän pystynyt. Jos olisin, olisin tehnyt tän jo ajat sitten. Vinkkinä voin siis sanoa, että jos ei itse pysty tekemään muutoksia niin kannattaa pyytää ammattilainen apuun! Krista on ollut mulle älyttömän suuri henkinen tuki tän koko matkan ajan.
Aloin viimeisen Auran reissun jälkeen tekemään jo pientä henkistä surutyötä tän projektin lopun häämöttämisen takia. Mitäs kun en enää ilmoita viikottain Kristalle fiiliksiä, muutoksia, kaikkea? Aikainen surutyön tekeminen helpottaa ehkä sitä, ettei tää joulu tullut nyt niin rytinällä ja kaikki loppunut kuin seinään.
Aion jatkaa terveellisiä elämäntapoja jatkossakin. Krista lupasi joululahjaksi tehdä mulle uuden saliohjelman ja ruokavalion. Joulun ajan mä pyhitän levolle ja perheelle. Aion myös herkutella, mutta sen jälkeen jatkan siitä mihin tässä on sitten jääty.
Jokainen saa olla sen kokoinen kuin tahtoo, mutta mä ainakin olen huomannut kuinka paljon parempi olo mulla on sekä henkisesti, että fyysisesti kun ylimääräisiä kiloja on karissut. Koskaan en enää halua palata entiseen.
Kaikkeen pystyy, jos vain itse tarpeeksi haluaa! Ihanaa joulua kaikille!

Hurja muutos!
Hurja muutos!

Haluan vielä kiittää projektista: Toni Katajaa, Jari Bull Mentulaa ja isosti BODY ACTIONIA, jotka oli isosti mukana tukemassa Jennaa <3

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta