Aaton suunnitelmat

Se on jouluviikko nyt ja samalla lepoviikko salilta! Ai, että mitähän tekisi tällä kaikella vapaa-ajalla? 😀 En ole nähtävästi vieläkään päässyt yli joulupukista, sillä odotan taas niitä pieniä paketteja mitä kuusen alla on torstaina <3

Aijomme viettää taas joulun kahdessa paikassa. Menemme aamusta minun vanhemmilleni ja perinteisesti käymme haudalla viemässä kynttilöitä ja kukkia isovanhemmilleni <3 Muistan lapsena, kun kävimme haudalla kuinka kaunista siellä oli, paljon lunta ja kynttilämeri. Täksi jouluksi ei taida tulla valkoista joulua ainakaan tänne etelään 🙁 Jos jouluna ei ole lunta ei minun puolestani tarvitse tulla koko talvena! Meidän perhe ei niin välitä jouluruuista ja olemme syönneet parina jouluna fondueta, joskus on myös ollut tortilloita 😀 Puhuin äitini kanssa ja hän valmistaa piparkakkutaikinan valmiiksi ja torstaina leivomme yhdessä ne loppuun. Saattaa olla, että Jonin kanssa syömme taikinan ennenkuin ne ovat kerenneet uuniin asti.

Bodyaction
Bodyaction

Illaksi menemme Jonin isovanhempien luo syömään johon koko suku tulee. Eli paljon syömistä tiedossa, ai että on tätä taas odotettu. Minulla on lupa syödä oman mielen mukaan, enkä aijo käyttää vaakaa tai ainakin yritän olla käyttämättä! Ähkyä on kuitenkin vältettävä, koska se olo on niin tukala!

Saas nähdä lähdemmekö tapanintansseihin, hiukan tekisi kyllä mieli päästä laulamaan karaokea ja juhlimaan!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta