Loppu ilman draamaa

Olen paljon miettinyt viime aikoina ystäviäni ja niiden merkitystä minulle. Mitä vanhemmaksi olen kasvanut enkä tarkoita fyysisesti vaan henkisesti, sitä enemmän huomaan ketkä oikeasti ovat tulleet eämääni jäädäkseen.

Snäppi: kseuna
Snäppi: kseuna

Uskoisin, että jokaisen elämässä on paljon ”eri vaiheita” ja nämä vaiheet tuovat elämäämme erilaisia persoonia. Valitettavasti ajan myötä nämä suuret persoonat voivat myös hiljaan hiipiä pois jokapäiväisestä arjestamme ilman sen suurempaa draamaa. Välillä tämä tuntuu harmilliselta, mutta olen sen oppinut jo hyväksymään 🙂 Eikös se niin mene mitä pidempää on kuulematta joistain ihmisistä sitä vaikeampaa on ottaa heihin enään mitään yhteyttä.

Summasummaarum tietyt ihmiset kuuluu tiettyyn osaan elämää, mutta todelliset ystävät joita minullakin on yhden käden verran pysyvät aina vieressä tapahtui mitä tahansa <3 Ei se määrä vaan se laatu!

Tämä viikonloppu on ollut rennoin aikoihin, joulutontun hommia lahjojen oston muodossa, herkuttelua, netflixiä ja PALJON unta! Tänään lähdenkin salille vikaa kertaa ennen ensi viikon lepoviikkoa! Hassua, koska ensi viikolla on vain aikaa, aikaa perheelle, ystäville, levolle <3

Nautitaan!

Nyt on Body Actionin verkkokaupasta mahdollisuus saada -15% alennusta !!!

Koodi on SEUNABDA15, joka antaa -15% alennuksen, poislukien Gasp & Better Bodies -valmistajien tuotteet, sekä jo alennetut tuotteet (outlet & kampanja) ja lahjakortit.
Voimassa 31.1.2016 asti. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää!! <3

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Loppu ilman draamaa”

  1. Ajattelin lopettaa profiilini facebokissa koska en aikuisena tarvitse sitä mihinkään ja kaikki siellä on valhetta ja puolitotuuksia.

  2. Sekä sinun että Linda Manuellan blogia seuranneena kiinnitin jossain vaiheessa huomiota siihen, että teidän yhteiskuvat ja -menot loppuivat tyystin. Oletteko edelleen yhtä hyviä ystäviä vai onko hän jäänyt jo taakse?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta