Kuvia viikonlopusta!

Olipa vaihdikas viikonloppu ja itseasiassa eilinenkin. Oikeestaan koko tämä viikko mennään vauhdilla ympäri Suomea!

image

Viikonlopun kohokohdat:

  1. Lähdimme Jennan kanssa lauantai aamusta autolla kohti Auraa ja Aura Sun salia, jossa näimme Katajan Tonin ja Juhan. Laitoimme Monstan elämäntaparemonttia pakettiin! Jennalla on tällä hetkellä tippunut -13kg paino!! Olen todella ylpeä tästä nuoresta äidistä! Sanoinkin, että joululahjaksi haluan hänelle tehdä uudet ohjelmat, joilla pääsee uudenvuoden pämppäämisen jälkeen takaisin ruotuun!
  2. Lauantai iltana kerkesimme käymään myös anoppilassa! Vaikka he asuvat lähellä ei minulla ole ollut viikkoihin  aikaa käydä moikkaamassa. Sauna teki kyllä terää ja uni maistui makeammalle kuin aikoihin <3
  3. Sunnuntai aamupäivästä nokka kohti Tamperetta ja Body Actionin päämajaa, jossa kuvasimme 3,5 h yhtäsoittoa kaikkia uusia IHANIA vaatteita! Tomi Rehell on kyllä huippu kuvaaja! Arin ja Tomin kanssa nauroimme niin paljon, että vatsalihakset on aivan jumissa 😀
Go Jenna!
Go Jenna!
Big Boss ! <3
Big Boss ! <3
Tomi Rehell!!!
Tomi Rehell!!!

image

Kerkesin myös reenaamaan
Kerkesin myös reenaamaan

Siinä oli mun viikonloppu pääpiirteittäin! Eli paljoa ei jäännyt aikaa sohvalla köllimiseen. Kerkesimme kuitenkin Jonin kanssa alottamaan katsomaan Netflixistä Breaking Badiä!! Nyt jo ihan koukussa!

Huomenna on nokka kohti Rovaniemeä ja Joulupukin ihmeellistä maata !

ja Snäppi on :kseuna, siellä paljon päivittelen videoiden muodossa 😉

Nyt on Body Actionin verkkokaupasta mahdollisuus saada -15% alennusta !!!

Koodi on SEUNABDA15, joka antaa -15% alennuksen, poislukien Gasp & Better Bodies -valmistajien tuotteet, sekä jo alennetut tuotteet (outlet & kampanja) ja lahjakortit.
Voimassa 31.1.2016 asti. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää!! <3

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta