Uudistuksia Bikini Fitnekseen

Näyttäisi fitneksen suosio olla edelleen nousussa! Aivan huippua lajin kannalta! Jatkuvasti enemmän ja enemmän laji saa siis vihaajia ja uusia rakastajia. Myös uusia kilpailijoita tulee jatkuvasti, joten taso vaan kovenee ja ei todellakaan ole itsestään selvyys päästä sinne Top 6! No eipähän ole minun pituusluokassa ikinä ollutkaan, koska taso on aivan jäätävä ja mimmit on aina änkyräkireitä! <3 Ei voi kun hattua nostaa!!! Itse en ole vielä päässyt samoille kireys leveleille, mutta ehkä jonain päivänä 😉

Huippua kun bikiniin ja bodyyn tuli myös uudet sarjat nimittäin TULOKKAAT!

Idea tälle sarjalle on se, että kaikki eivät välttämättä halua yrittää EM- tai MM-kilpailuihin, vaan haluavat kilpailla omaksi ilokseen näyttääkseen itselle ja jos kaikki menee hyvin, niin tavoitteita voi nostaa korkeammalle eli yleisen sarjan kilpailuihin.

Eilen vähän harjoittelin :D
Eilen vähän harjoittelin 😀

Mielestäni tämä on ihan huikee juttu! Uskoisin silti, että esimerkiksi kevään kisoissa yleisissä sarjoissa silti tullaan näkemään yli 20 tyttöä per/sarja. Ei taida yhtään ystävääni kilpailla keväällä, apua! Ensimmäinen kerta kun ei voi elää kenenkään hengessä mukana!

image

Myös muuta uudistusta on tapahtunut Bikini Fitneksessä, nimittäin takapose!! Tämä uudistus on myös mielestäni törkeen hyvä, sillä enää ei voi pyllistellä ”mauttomasti” ;)! Ja voin myös kertoa, että tämä poseeraus ei anna milliäkään pelivaraa olla ”löysä”/ nesteinen! Itse saan tehdä julmetusti vielä enemmän töitä, jotta hannekseni olisi kireimmästä päästä! Sekös tässä motivoi!

Nyt kuitenkin ollaan pyrstön kasvatus talkoissa ja sitten joskus lähdetään tavottelemaan kireetä hannesta 😉

Mitä mieltä olette uudesta takaposesta?

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Uudistuksia Bikini Fitnekseen”

  1. EIkös uudessa takaposeerauksessa tulisi olla enemmän paino toisella jalalla, ainakin näin oli KV-kisoissa?

  2. Haluaisin lisätä sut snapchatissa mutta mulla ei haku antanut mitään, kun kirjoitin tuon kristaseuna… 🙁 ootko varma että sun asetuksissa on niin, että sut voi lisätä? Ja kirjoitinhan sun käyttäjän oikein 🙂

    Olet upea <3 yksi ehdoton lemppari bikinikilpailijoista, aivan mahtava malli sulla!

    • Apua! Oon kattonu sen väärin se on kseuna <3 kiiitos!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta