Aineenvaihdunta käyntiin

Monet ovat pyytäneet, että kirjoittaisin miten saimme vuosi takaperin tukkoisen aineenvaihduntani käynnistymään.

Aineenvaihdunta on yksilöllistä, jotkut ovat syntymälahjanaan saanneet paremman aineenvaihdunnan, jolloin se yksi pulla ei heti näy poskissa tai kyljissä. Toiset taas joutuvat tekemään kovasti töitä, jotta kroppa tottuisi edes isompiin PUHTAISIIN ruokamääriin ilman ylimääräsitä rasvakerrosta.

_W9U6434

Vuosi sitten marraskuussa aloimme hiomaan hidasta aineenvaihduntaani. Ihan puhtaiden ruokamäärien lisäämisellä. Kroppaani ns. pakotettiin tottumaan isompiin hiilarimääriin. Eihän se kroppa niitä sietänyt toivotulla tavalla ja kroppa keräsi sitä ”ylimääräistä”. Mutta arvatkaa haittaako se enää? EI TODELLAKAAN, tällä hetkellä saan  syödä kuin hevonen ja nyt se ei näy enää ylimääräisenä 😉 Tämäkin on yksilöllistä kuinka kauan aineenvaihdunnalla kestää, jotta se starttaa kunnolla.

Tässä pari vinkkiäni miten voit buustata aineenvaihduntaa:

  1. Juo vettä ainakin 3 litraa päivässä
  2. Vihreä tee kiihdyttää kivasti aineenvaihduntaa
  3. Tuliset mausteet
  4. Minulla jopa paistetun sipulin syöminen buustaa kroppaa 😀
  5. HIIT-tyyliset treenit NRO 1
  6. Syö 3-4 h välein, jotta aineenvaihdunnalla on jatkuvasti tekemistä
  7. Älä karsi hiiliraita ja hyviä rasvoja ruuastasi
  8. Kofeiini tuotteet !

Joulu on kovaa vauhtia tuloillaan, jotein isoin neuvo on JUO PALJON vettä säästyäksesi ähkyltä! Itselläni on määrätty ”pakkolepo” salilta jouluviikoksi ja to-su tankkaillaan jouluruokaa! Lenkkeily on sallittua, jotta ruoka edes vähän sulaisi paremmin 😀

 

Nyt on Body Actionin verkkokaupasta mahdollisuus saada -15% alennusta !!!

Koodi on SEUNABDA15, joka antaa -15% alennuksen, poislukien Gasp & Better Bodies -valmistajien tuotteet, sekä jo alennetut tuotteet (outlet & kampanja) ja lahjakortit.
Voimassa 31.1.2016 asti. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää!! <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Aineenvaihdunta käyntiin”

  1. Hei! Voisitko kertoo lisää tosta HIIT:stä? Ja kiitos kivasta blogista! hyvää joulua :)<3

  2. Hei! Minulla on erittäin hidas aineenvaihdunta ja olen erittäin kauan taistellut sen kanssa. Syön melko puhtaasti ja terveellisesti ja kuituja yritän syödä paljon.. Kannattaisikl siis lisäta hiilareita reippaasti vaan että käynnistyisi kunnolla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta