Miksi aina ilman vaatteita?

Haluan nyt kertoa teille salaisuuden miksi laitan blogiini vähäpukeisia kuvia säännöllisesti.

Isäni sanoin ”ihan sama mitä sinusta puhutaan, kuhan puhutaa”. Hah! Kiitos isä, kun opetit tämän pienelle koululaiselle, jota haukuttiin koulussa rautanaamaksi <3

Hirveästi on ihmetelty, miksi blogissani on niin paljon vähäpukeisia kuvia saati kuvia missä olen BIKINIT päällä.. Yhden sanan vastaus: bikinifitness 😀 Tämä laji, joka saa paljon vihaa puoleensa! Onko laji narsistinen? No väittäisin, että jokaisessa meissä asuu pieni narsisti.. Lajia harrastavat tietävät miten paljon tämä laji vaatii ja kritiikiä on kestettävä. Mutta mikä kilpaurheilu ei vaatisi?

Vihaajat vihaa, rakastajat rakastaa <3
Vihaajat vihaa, rakastajat rakastaa <3

On tehtävä joka päivä TÄRKEITÄ valintoja, jos haluaa kehittyä. Haluanko jäädä makaamaan sohvalle vai mennä tekemään kovan treenin? Vaikka haluaisin syödä joka päivä pullaa, onko se kannattavaa?

Myös on ihmetelty syömisiä, reenejäni ja muutenkin juttujani minäkuvastani. Eikös tämä ole minun blogini, joten kerron rehellisesti omista treeneistäni, ruuistani ja kenen muun kuntokuvia tänne laittaisin? 🙂 Väittäisin myös, että suurin osa salilla käyvistä ihmisistä käy treenaamassa henkisen ja fyysisenhyvinvoinnin lisäksi ulkonäön takia. Punttitreeni on parhaimpia vaihtoehtoja jos haluat muokkaa kehoasi ja varsinkin kehonkoostumustasi terveempään ja timmimpään suuntaan.

Snäpissä päivittäin videoita päivistäni :kristaseuna
Snäpissä päivittäin videoita  :kristaseuna

Halusin selventää nämä asiat, jotta ei tule enempää väärinkäsityksiä. Jatkossakin blogiini tulee ”vähäpukeisia” kuvia, koska onnekseni ne motivoivat edes paria lukijaa 🙂

Huomenna kirjoitan omat vinkkini aineenvaihdunnan parantamiseen!

Nyt on Body Actionin verkkokaupasta mahdollisuus saada -15% alennusta !!!

Koodi on SEUNABDA15, joka antaa -15% alennuksen, poislukien Gasp & Better Bodies -valmistajien tuotteet, sekä jo alennetut tuotteet (outlet & kampanja) ja lahjakortit.
Voimassa 31.1.2016 asti. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää!! <3

 

 

kristaseuna

21 vastausta artikkeliin “Miksi aina ilman vaatteita?”

 1. Moi!
  Mua ainakin motivoi sun kuvat, enkä nää niissä mitään väärää. Mielestäni sun kuvat on sitäpaitsi hyvän maun mukasia,eikä mitenkään tyrkkyjä.
  Kuvakulmilla ja asennoilla millä tuo itseään esille tekee nimittäin paljon.
  Iso peukku sulle, erotut eduksesi tässä blogiportaalissa 🙂 ja pakko sanoa: WAU mitkä jalat 😀

 2. Mua inhottaa naisten naisviha! 😀 Tarkotan sillä sitä, että jos joku toinen nainen on kauniimpi/hoikempi/muuten vaan parempikroppasempi/silikonirintainen/työelämässä menestynyt/onnellinen, tai ylipäätään mitä tahansa mitä ehkä itsekin haluaisi olla, alkaa heti haukkuminen ja nälviminen! Mun mielestä se on ihan äärettömän noloa, ja siitä huomaa aika nopeasti huonon itsetunnon.
  Sä oot Krista ainakin mun silmissä näyttävä nuori nainen, ja varmasti herätät huomiota ja kateuttakin meissä muissa naisissa 😀 Voin myöntää että varmasti itsekin pari vuotta sitten (ja 20kg painavampana) olisin luultavasti haukkunu sua tyrkyks ja että ”en ees ite haluis näyttää tolta!”
  mutta nyt kun koen jo vähän aikuistuneeni ja olen saanut itsevarmuutta, ei mulla ole mitään tarvetta haukkua muita ihmisiä! Sitä en oo koskaan ymmärtänyt, että jos jotain ihmistä kauheesti haittaa sun biksukuvat tai mikään muukaan, miks sitten pitää lukea sun blogia? Fitfashionilla on muutama bloggaaja jotka vaan jostain syystä persoonana ärsyttää mua, niin mun mielestä ainakin paras ratkasu on, että en vaan mene niihin blogeihin! 😀
  Ihanaa joulunodotusta!

  • <3<3<3<3<3 Juuri teidän takia haluan kirjoittaa!! Ihanaa joulun odotusta ja toivotaan ensi vuodesta ihan huippua!

 3. Minä ainakin saan inspiraatiota ja motivaatiota blogistasi ja kuvistasi😊 Ja jokainen saa omassa blogissaan kirjoittaa sellaisista asioista mistä haluaa, ja sen joka ei kuvista tai kirjoituksista tykkää on mielestäni turha edes blogia lukea. Etsiköön blogin mikä kiinnostaa ja pitäköön mölyt mahassaan..

  • <3<3<3 Sepä se ei tarvitse lukea jos menee tunteisiin 😉

 4. Ja miksi ei laittaa ko. kuvia kun niitä voi ja on ihan mieletän kroppa! Varmasti on ihmisiä joita ne motivoi hyvällä.. ja varmasti saa nokaisen negailijankin jotaina miettimään.

  Hyvä Kribu <3 !

 5. Sä saat välillä niin ilkeitä kommentteja, että on monesti harmittanut sun puolesta. Toivottavasti muistat kun niitä luet, että meitä on täällä paljon ketä tykkää tästä blogista just tällaisena! Mikä haloo siitä mahtaisi nousta, jos postaisit kuntokuvia täydessä vaatetuksessa 😀 Kauniita kuvia kauniista, hyväkroppaisesta naisesta on aina kiva kattella. Varsinkin kun on itse tällainen vähän pyöreä kotimamma, jonka pitäisi jo pikkuhiljaa ottaa itseään niskasta kiinni 😉

  • <3 Kiitos, teidän takia täällä jaksan kirjotella ja varsinkin rehellisesti 🙂

 6. Kiitos ihanasta blogistasi! Mielestäni oot super kaunis ja sulla on todella huikea kroppa! Ainakin itse voin sanoa, että saan susta mielettömästi inspiraatiota ja motivaatiota omaan tekemiseen salilla. 🙂

  Haluaisitko joskus tehdä postausta esimerkiksi päivän ruokailuistasi? Tai sitten meikki/kauneuspostaus kiinnostaisi kovasti. Ihanaa joulunodotusta <3

  • <3 Voisin tehdä ruokapostausta, vaikka ne ovat aika tylsiä päivittäin 😉 Ihanaa joulua sinnekkin!

 7. Sä oot mielettömän kuuma nainen ! Siksi noita naisia ärsyttää 😉 paras tapa on ignorata kokonaan ,poistaa viha kommentit eikä huomioida mitenkään heitä , kyllä se joskus loppuu kun ne tajuu ettei sua kiinnosta ja teet mitä tykkäät! Vastaa negatiivisuuteen positiivisuudella ! ihanaa joulun aikaa kaunis <3

 8. En oikein ymmärrä, miks ihmisten pitää tahallaan mennä lukemaan blogia, joka ärsyttää. Mä ainakin skippaan suosiolla sellaiset blogit yms sivut jotka aiheuttaa mussa negatiivisia tunteita 🙂 On kuitenkin jokaisen oma asia, ja oman arviointikyvyn varassa millaisia kuvia itsestään laittaa nettiin. Kun tekee kovaa duunia kroppansa eteen niin miksei sitä saisi ”esitellä”?

 9. Siis pakko kysyä, että mikä on rautanaama? 😀 Mua on joskus haukuttu radionaamaksi ja siinä ihmettelin, että eikö oikeasti keksinyt mitään rumempaa, mutta toi oli uusi!

  • Mulla oli nuoruudessa 6 vuotta raudat hampaissa 😀 Nyt ne naurattaa, mutta silloin hävetti.

 10. Hienoa kuulla että takana on vain ”motivaation ja inspiraation” herättäminen. Tällä hetkellä nuorten parissa ”fitneskuvat” ovat kovasti tapetilla ja työssä tulee keskusteltua niistä myös nuorte kanssa. Kieltämättä välillä on vaikea löytää vastauksia nuorten kysymyksiin koskien kyseisiä kuvia . Kenties omaa ammattitaidottomuutta, tiiedä sitten mistä löytää oikeat sanat. Yleensä itseä on auttanut ymmärtämään asiaa, kun tutustuu asioihin ja kysyy suoraan. Ei ole missään tapauksessa tarkoitus vähwksyä sinua. Nyt ei vaan muut lähteet, kuten kirjat ja työbohjaus anna tarpeeksi välineitä omaan työhön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta