Miten Långvikin reissu meni tällä kertaa

Hyvää huomenta! Olemme vielä Långviikissä ja parhaillaan poljen hotellin kuntosalin kuntopyörää aamuaeroobisen muodossa 🙂

Eilen hurautettiin tosiaan uusinta kierrokselle tänne, koska edellinen kerta oli aika kokemus. Astuessamme sisään, KOKO hotellista pamahti sähköt poikki, oli kuulemma jo toinen kerta samaisena päivänä. No kynttilän valossa suunnistettiin huoneeseemme. Valot palasi siinä vaiheessa! Saatiin uikkarit päälle ja juuri tullessamme Spa osastolle valot sammuivat taas tällä kertaa pidemmäksi aikaa! Voitte kuvitella, kun kaikki pyörii siellä kännykän valojen kanssa 😀 Päätimme mennä pilkko pimeään saunaankin, ensin tietenkin tarkistimme kännykänvalolla missä kiuas 😀 Oli myös elämys käydä uimassa ihan säkkipimeässä!

image

Porukalla alkoi hermot kiristymään ja ymmärrän he olivat maksaneet ”tästä”. Porealtaista alkoi vesi loppumaan ja suihkuista tuli jääkylmää vettä. Meitä lähinnä huvitti tilanne, koska vaan meille voi käydä näin. Isoin murheemme oli, ettemme saisi ruokaa!!

image

image

Tämä osoittautui turhaksi murheeksi, nimittäin Fortum käynnisti klo 18 sähköt ja tällä kertaa ne ovat pysyneet tähän hetkeen saakka. 🙂

image

 

Lahjakortin mukana saimme syödä Kirkkonummi-menuun. AI ETTÄ!! Saimme aivan ihanat tarjoilijat, jotka olivat todella ystävällisiä ja huomaavaisia, kiitos heille tuhannesti! Mitä ruokaan tulee: IHAN TÄYDELLISTÄ!! Kaiken maailman pervoja makuja, jotka kyllä osu ja uppos!!

Alkupala keitot!
Alkupala keitot!
Pääruuat: Ahventa ja Härkää
Pääruuat: Ahventa ja Härkää
Jälkiruoka NAM!
Jälkiruoka NAM!

Tästä lähden aamupalalle! Huoneen luovutus on vasta klo 15, joten kerkeemme hyvin vielä infrasaunaan sulattelemaan aamupalaa 😉

Täällä siis kaikki oikein mainiosti! Ihanaa Itsenäisyyspäivää jokaiselle!

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Miten Långvikin reissu meni tällä kertaa”

  1. Hitto mikä tuuri taas :Dd mutta hyvä että ruoka ja tarjoilijat olivat tällä kertaa Parempia!!

    Ihanaa itsenäisyyspäivää kaunis<3

    • Jos minulla on uikkarit, myös valitettavasti pakarat näkyvät 🙂 olimme juuri lähdössä kylpylän puolelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta