Reissuista voimaa

Eilinen tuli kyllä tarpeeseen! Olin koko päivän Tampereella. Ensin menin FitFarmin toimistolle ja Harri katsasti kunnon ja laitettiin mulle menuuseen taas lisää ruokaa. 😉 Nyt saan syödä aika isoja aterioita pitkin päivää ja pikkuhiljaa alkaa minun pienet vatsalihakset häviämään. Minulle on todella tärkeää, että valmennuksen kanssa on ”syvä” side, että pystyn kertomaan myös henkilökohtaisia asioita, jotka painaa. Näin ollen purkasin eilen fiiliksiä ja se helpotti kummasti kun sain valmentajankin mielipiteen moneen asiaan. Tuli myös käsky pysyä jouluviikon pois salilta! 😀 Ruokaakin saa syödä vapaasti!

image

Menimme susiluolaan treenaamaan pakaroita, huh on ollut aika isoja haasteita mm. istua tänään, joten osu ja uppos! Ihan huikeita uusia liikeitä, joita haluan käyttää viikoittaisessa ohjelmassa!!

image

image

Onni on ihanat ystävät! Susanna nimittäin tuli Wolffille treenieni jälkeen ja kerkesimme reilun tunnin verran päivittelemään tilanteita <3

Seuraavana oli vuorossa Jutta ja 10 suurta unelmaa tv-sarjan kuvaukset! Samaa jaksoa kuvattiin minun kisaviikonloppuna ja eilen oli jakson päätöksen ja ”tuomaroinnin” vuoro 😉 Huikea jakso tulossa, olkaahan keväällä kuulolla!

Muistatteko kun kerroin edellisestä Långviikin reissusta? Huomenna suuntaamme samaiseen paikkaan, kun saimme hotellilta lahjakortin, joka sisältää yöpymisen ja 2hengen Kirkkonummi menuun 😉 Minilomaa on kaivattu ja uskon, että tällä reissulla menee kaikki nappiin! Pitäkää peukkuja!

 

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta