Annetaan joulurauha bloggareille

Nyt olen valitettavan paljon kirjoittanut itse ”negatiivisista” asioista. Huomioni on myös herättänyt negatiiviset ja jopa vihamieliset kommentit. Vihamielisiä kommentteja on saannut lukea liiankin monesta blogista 🙁

Tottahan se on, että itse bloggarina tuot omia mielipiteitäsi esille ja samalla otat ”riskin”, että kuraa tulee. Itse olen jo ”turtunut” näihin vihamielisiin ja negatiivisiin kommenteihin, mutta kun luen jonkun muun blogista niitä pahoitan mieleni.. Miksi? Koska nämä FF:n bloggarit nyt sattuu olemaan niin huippu tyyppejä! Kaikkiahan ei pysty eikä pidäkkään miellyttää, mutta miksi ihmeessä jos tunnet vihaa jonkun juttuja kohtaan käyt aina lukemassa kyseistä blogia saati käytät ison osan päivän energioista vihamielisiin kommentteihin.

Sofi <3
Sofi <3

Itse en ole kaikkia kommentteja pystynyt edes julkaisemaan.. En itseni takia, mutta esimerkiksi äitini. Hän kyllä pahoittaa mielensä myös minunkin puolestani törkeistä kommenteista. Muistetaan siis, että jokainen lapsi on äidilleen täydellinen eikä ne äidit välttämättä pysty ymmärtämään vihaa lapsiaan kohtaan <3

Näin ollen toivon joulurauhaa myös meille Bloggareille! <3

Ensimmäinen luukku aukesi tänään ja yllätykseksi kalenterin karkki oli niin pieni, että huutonauru raikasi koko kämpässä 😀

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Annetaan joulurauha bloggareille”

  1. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta en ole koskaan ymmärtänyt joidenkin ihmisten tarvetta tuoda kaikki vihamieliset mielipiteensä julki. Eikö voisi joskus vaan pitää mölyt mahassa ja jatkaa matkaa?! Itse arvostan sitä, että kirjoitat myös vaikeista asioista ja negatiivisistakin fiiliksistä, etkä yritä esittää, että elämä olisi aina täydellistä ruusuilla tanssimista. Ihanaa joulun odotusta <3

  2. Meillä lukijoilla on niin paha olla ja teillä bloggaajilla kaikki menee niin hyvin ja se aiheuttaa kateutta ja närää. Sinäkin olet top 10 suomen seksikkäimpiä internet misuja ja roolimalli 2,5 miljoonalle suomalaisnaiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta