Kerrankin rento viikonloppu!

TJ 1, kuun vika päivä, huh on sitä jo ooteltu! Huomenna saan avata ensimmäisen luukun karkkikalenteristani!

Viikonloppu oli aivan tajuttoman rentouttava! Lauantai iltana oli datenight Jomppelin kanssa. Kävimme syömässä Santa Feessä ja elokuvissa kera herkkujen! Moni oli kommentoinut ja luullut meidän eronneen.. Vaikka kirjoitin ”mitä jos rakkaus ei riitä yms” asioita, oli ne lähinnä pohdintoja. Niinkuin mainitsin tämä on ”henkilökohtainen helvetti”, eikä millään tavoin liity Joniin <3  Tietenkin JOKAIKISESSÄ parisuhteessa aika ajoittain mietitään onko tulevaisuus parempi viettää yhdessä vai erikseen! En ainakaan nauttisi tasaisen paksusta suhteesta, jossa kaikki olisi tasaisen hyvin. Kotona on kuitenkin kaikki hyvin ja alkaa mullakin pikkuhiljaa helpottaa!

image

Olin eilen toista kertaa puhumassa terapeutin kanssa. Olen niin onnellinen, kun uskalsin hakea apua, koska isoja lukkoja on saatu näinkin nopeasti avattua ja nyt on jo paljon helpompi hengittää! <3

Nuo kiireettömät ja rentouttavat viikonloput antaa kyllä ihmeellisesti voimaa uutteen viikkoon, eikä maanantaikaan tunnu tuskalliseslta ollenkaan! Tänään alkaa myös raskas viikko treenien suhteen, nyt sitä kankkua kasvattamaan!

Kun mätkytkin on maksettu voi joulun odottaminen alkaa :D!

 

 

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Kerrankin rento viikonloppu!”

 1. JOKAISESSA suhteessa ei todellakaan mietitä onko parempi yhdessä vai erikseen.
  Näin on ainakin meillä. Naimisiin on menty ja se on todellakin lupaus loppuelämästä yhdessä,kunnes kuolema erottaa. Mielessä ei kummallakaan ole käynyt millainen tulevaisuus olisi erillään.
  se ei meinaa sitä että suhde olisi tasaisen paksu ja tylsä ?!? Vai meinaatko että suhde on tylsä jos ei joudu koko ajan pelkäämään millon toinen lähtee kävelee? Mielenkiintoista.

  • Ooookkei.. Tota tota. En nyt kuitenkaan tarkoittanut, että tässä olisi tarvinnut ”pelätä” että toinen nostaa kytkimen. Mutta en kyllä tiedä yhtäkään suhdetta jossa ei yhdessä näistä asioista oltaisi keskusteltu, joka on mielestäni tervettä! 🙂

   Toivottavsti kuolema teidät vasta sitten erottaa ja suhteenne pysyy juuri tuollaisena tasaisena <3

  • Jokainen parisuhde on erilainen ja jokaiseen suhteeseen kuuluu ylä- ja alamäkiä 🙂 Pelkkä onnellisuus muuttuu helposti tasapaksuudeksi ja aletaan tavoitella aina vain enemmän ja enemmän ja mahdottomampaa ja mahdottomampaa.

 2. Joo, siis ei todellakaan jokaikisessä suhteessa mietitä onko yksin vai kimpassa parempi. Neljä vuotta suhteessa olleena, kertakaan ei edes puheeksi otettu.

  Sanoit, että et tykkää tasaisesta suhteesta. Mitä kaipaat suhteeseesi? Odotatko oikein ongelmia, että arki ei ole tylsää ja on jotain mietittävää? 😀 huhuh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta