Vastaisin jos tietäisin

En voi ymmärtää mikä tämän synkän ilman kirous on? Suurimmalla osalla läheisistäni on nyt enemmän ja vähemmän isoja elämänmuutoksia/itsetutkiskelua..

Toisaalta on hyvä jokaisen välillä pysähtyä ja miettiä, mitä minä haluan tältä elämältä? Elänkö omia vai jonkun toisen unelmia? Elänkö itseäni vai muita varten? Nämä kysymykset ovat deeppejä ja niihin ei välttämättä helposti löydy vastusta, mutta ajan kanssa 🙂

Harmittaa niin vietävästi, koska en ole pystynyt olemaan ystävieni tukena ja korvana niinkuin yleensä aina olen ja se on minulle todella tärkeää. Olenko itsekäs, koska minun on ajateltava nyt omaa jaksamistani?

image

Muistakaa, vaikka tulee niin perkuleesti p*skaa niskaan joka tuutista, se ei kestä ikuisuutta! Meillä on vain tämä yksi ainoa elämä ja itse päätämme miten sen vietämme! Katkeroidummeko vanhoille asioille? Miksi, ne meni jo? Ei käytetä vähäisiä energiavarojamme masenteluun ja vihaamiseen!

Tämän rankan viikon oma kohokohtani tulee olemaan huomenna, kun pääsen treffeille Jonin kanssa. Ihan oikeat TREFFIT! Nähdään stockmannin kellon alla, menemme syömään ja elokuviin! <3

Eiköhän sovita, kun joulun odottaminen ensiviikolla alkaa yritetään nauttia perheistämme ja läheisistämme?

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Vastaisin jos tietäisin”

  1. Iiiikkk ja huhhhh mä myös pelkäsin pahoin sun viimeisimpien kirjoitusten perusteella, että ootte Motivaatiomiehen kanssa eronneet :'( Oi onneksi ette ja mä toivon, että teillä on kaikki hyvin ja että teidän treffit oli ihan täydelliset! <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta