Mikä tilanne kunnon kanssa?

Hurjaa!! Kisoista on jo seitsämän viikkoa aikaa! Kehityskausi lähti itselläni heti kisojen jälkeisenä maanantaina käyntiin.

Treeni jakoni menee kahden viikon sykleissä. Ensimmäiset kaksi viikkoa tehdään lyhyempää sarjaa raskailla painoilla ja seuraavat kaksi pidempää sarjaa. Jalkani ja takakonttini saa edelleen kolme treeniä viikkoon, koska palautumiseni on optimaalista! Aeroobiset tulevat myös onnekseni pysymään koko ajan jollain tasolla mukana, jotta kulutukseni pysyy korkeammalla ja alakerta ei ”lässähtäisi” enää ikinä sille tasolle mistä lähdimme huhtikuussa kisakaudelle.

V
Vasemmalta: nyt-6viikkoa sitten – 7 viikkoa sitten

Viime viikolla pidin tosin lepoviikon, vaikka se oli merkitty vasta tälle viikolle. Lepo teki kyllä terää niin kropalle kuin mielelle. Taas nautin treeneistäni uudella tavalla!

Eilen olin ohjaamassa, kun yksi ihana lukija tuli moikkaamaan! Voi vitsi, että tuli hyvä mieli <3 Sanoinkin, että montaa kertaa ei vastaavaa tilannetta ole käynnyt. Hän kysyi juuri miten olen palautunut kisoista ja aloin sitä eilen illalla itsekkin miettimään. Olen palautunut niin hyvin etten ole edes tiedostanut koko asiaa 😀 Mikä palautuminen, onko se syötävää?

image

Kyllä voin sanoa, että olen todella tyytyväinen kuntooni! Juuri tuli valmennuksestakin viestiä, että ollaan upeassa tilanteessa kunnon, ruuan ja kropan hyvinvoinnin kanssa <3 Kuulemma musta ollaan ylpeitä! Viikon päästä näihin aikoihin olenkin Tampereella Harrin rääkättävänä!

 

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Mikä tilanne kunnon kanssa?”

  1. Moi! Löysin blogiisi eilen ja jäin heti koukkuun: luin koko blogin lävitse. Täytyy sanoa että oot ihan huikee mimmi ja tehny tosi hienoa työtä! Täältä rispektit! Ei muuta ku kaikkea hyvää ja tää asettuu seuraamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta