Miten syön reissussa?

Monella joulu ja talvi lomat lähestyy, myös minulla!! Monesti on kyselty mitä ja miten reissussa hoidan ruokapuolen.

Kaikki on kiinni omasta halusta, nimittäin joka maailman nurkasta löytyy myös se terveellinen vaihtoehto. Olimme viime talvena viisi viikkoa Jonin kanssa Filippiineillä ja voin kertoa, että pari paikkaa oli niin skutsissa, että luulin joutuvani itse metsästämään ruokani. Näin ei kuitenkaan kaikkien onneksi tarvinnut tehdä, koska löysimme aina jonkun kotikeittiön josta saimme sen pikkuruisen kananpalan. Ateriakoot eivät yleensä meitä kyllä miellyttäneet, joten jouduimme tilamaan x2. Paikalliset ei nimittäin useasti ymmärtäneet kuinka isoja annoksia olisimme tarvinneet.

Teimme päivittäin retkiä, joten omat ruuat kulki kylmälaukussa helposti mukana
Teimme päivittäin retkiä, joten omat ruuat kulki kylmälaukussa helposti mukana

Myös näissä pienimmissäkin kylissä oli aina yksi kioski, jossa myytiin jopa TONNIKALAA. Aina siis löytyy se terveellinen vaihtoehto 😉

Kisadieetti tai dieetti ylipäätään on ”hiukan” eri. Mutta sekin ehdottomasti onnistuu, kun vaan on vahva nimittäin henkisesti. Olimme kesällä Kreikassa ja rehellisesti ensimmäinen päivä meni pienessä ”shokissa”, kun tajusin mitä ihania herkkuruokia missaan ollessani dieetillä. Huoneistohotelli ihan ehdoton, oma vaaka, protskut yms. No joo mulla tais mennä sekin vähän yli kun kannoin 6 pakettia riisikakkuja, 3kg KANAA ja omat puurot. Ihme etten paistanut kananmuniakin valmiiksi 😀 Nämä kaikki nimittäin löytyi meidän hotellin pikkuruisesta lähikaupasta.

Aina löytyy tomaattii ja kurkkuu ;)
Aina löytyy tomaattii ja kurkkuu 😉

Eli reissussa syömisen pystyy todella helposti hoitamaan terveellisesti ja jopa gramman tarkkuudella 🙂 Mutta tietenki  pitää myös vähän jätskiä syödä jos ruokavalio antaa periksi <3

 

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Miten syön reissussa?”

 1. Ihan vitun sairasta. Miten tällaiset ihmiset saavat edes kirjoittaa julkisesti ja vaikuttaa nuorten tyttöjen mielipiteisiin? Riisikakkuja kuusi pakettia kreikkaan? Niin syömishäiriöistä kuin olla ja voi

  • Sanoin juuri sitä, että KISADIEETTI on asia erikseen, johon kannoin omat riisikakutkin mukanani! Pointti oli se, että myös reissussa pystyy syömään terveellisesti 🙂

 2. Oletko miettinyt, mitä teet kun olet liian vanha harrastamaan lajia fitness? se aika alkaa olla kohta jo käsillä, koko ajan on nuorempia ja lahjakkaampia..

  • 😀 onneks se ei taida olla tämän hetken murhe vielä. Ehkä elämässä on muutakin kuin fitness 😉

 3. Juuri kiva ja fiksu postaus! Ei reissullakaam tarvii ylen määrin mätätä vaan voi syödä terveellisestikin herkutellen salaateilla ja sillon tällön sen jäätelön syömällä! Ja toki tuo kisadieetti-esimerkki on erikseen ja jokainen sen voi ymmärtää että kisadieetti on dieetti ja silloin otetaan vaikka nuo omat eväät mukaan! 🙂 Sulla on kiva blogi ja tsemppiä syksyyn! :)) Valoa on taas enemmän kun lumi on maassa ja toivottavasti myös pysyy! ; D

  • <3 kiitos! Tsemppiä sinnekkin ja joulun odotusta 😉

 4. ”Ihan vitun sairasta!” ja joopa joo.. Fysiikkalajeissa kilpaurheiluna on ravintopuolella nyt vaan hemmetin suuri merkitys ja kisadieetti on kisadieetti eikä silloin mitään jäätelöitä vedetä. Mutta sitähän ei peruspertti ymmärrä, tietenkään. Kirjoituksen pointti tosiaan on se, ettei reissussakaan tartte vetää kaksin käsin mitään paskaa niinkuin suurin osa varmasti reissuillaan tekee. Kaljaa vähän kyytipojaksi. Ehkä viikon irtiottolomalla saattaa toimia ELLEI OLE KISADIEETILLÄ, mutta tuommoisen viiden viikon loman jälkeen olo vois olla vähän tukkoinen 😀

  Itsekin suosin reissuillani huoneistohotelleja, sillä niissä saa kokkailtua kivasti omat muonat oli kisadieetillä tai ei 🙂 Eikä muuten tuu pöhö 😉

  Kiitos Krista ihanasta blogista ja jatkahan samaan malliin 🙂 <3 Älä välitä negailijoista, v*ttuilijoista tai muuten vain tökeröistä kommenteista 🙂 Täällä on paljon meitä, jotka tykätään susta ja sun tavasta kirjoittaa 🙂 Kohta marraskuu kääntyy joulukuuksi ja toivon vilpittömästi, että myös sinun olosi kohenee <3

  • JUURI NÄIN, AMEN ja kiitos! <3 Joo olisi varmasti viiden viikon mässäilyn jälkeen ollut aika iso krisu 😀 Juuri teidän takia haluan rehellisesti kirjoitella, koska tiedän että kannustatte ja tuette <3!! KOHTA vaihtuu joulun odotukseski, onneksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta