Hiljaisuus

Hiljaisuus, en ole pitänyt näin pitkää taukoa kirjoittamisesta. Tiedättekö tunteen kun kalenteri on niin täynnä, että seuraava vapaapäivä häämöttää vasta joulukuussa. Kyllä minulla on nyt tällainen tilanne. Olen haalinut itselleni liikaa projekteja, mutta selviän näistä! Kaikesta selviää, kun laittaa itsensä selviytymis moodiin. Hiljais elooni on monta syytä ja niitä tulen avaamaan myöhemmin, kun saan asiat selvitettyä ensin itseni kanssa!

Muutenkaan en tiedä mitä kirjoittaisin. Tällä hetkellä ei löydy sanoja eikä mielipiteitä juuri mihinkään. Toivoisin siis, että autaissitte minua tässä! Mistä haluatte kuulla?

Huomenna on onneksi kivat kuvaukset illasta, on ainakin mitä odottaa 🙂

_W9U7255-Edit

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta